NOVETATS

  • FoodTech Barcelona aposta per la innovació i l’emprenedoria

    23/02/2018 - FoodTech Barcelona aposta per la innovació i l’emprenedoria
  • Les exportacions agroalimentàries catalanes creixen un 4,6 % fins a superar els 10.000 M€

    23/02/2018 - Les exportacions agroalimentàries catalanes creixen un 4,6 % fins a superar els 10.000 M€
  • El 5 de març s'obriran noves inscripcions a 10 cursos a distància

    23/02/2018 - El 5 de març s'obriran noves inscripcions a 10 cursos a distància
  • El nou Campus Empresarial Agrari iniciarà loferta formativa a partir del curs vinent

    18/07/2017 - El nou Campus Empresarial Agrari iniciarà l'oferta formativa a partir del curs vinent
  • Fitxa Tècnica sobre la normativa de la producció ecològica de bestiar herbívor

    22/02/2018 - Fitxa Tècnica sobre la normativa de la producció ecològica de bestiar herbívor
INNOVACIÓ |
23/02/2018
RuralCat

La 15a edició de FoodTech, el saló de maquinària, tecnologia, processos i ingredients per a la indústria d'aliments i begudes, se celebrarà del 8 a l’11 de maig a Fira de Barcelona. Enguany ha convocat uns premis per a projectes empresarials innovadors i emprenedors.

Gràfic: Font: DARP
AGROALIMENTACIÓ |
23/02/2018
DARP

Un any més, el sector carni ha estat el primer sector exportador en l’àmbit agroalimentari i, a més, ho ha fet havent experimentat un creixement del 9%.

FAD 2018
FORMACIÓ A DISTÀNCIA |
23/02/2018
RuralCat

A partir del 5 de març, a les 8 del matí, et podràs inscriure a 10 noves edicions dels cursos a distància, que ofereix el Servei de Formació Agrària a través del portal RuralCat.

Vaques pasturant en un Prat. Font: Generalitat de Catalunya
PAE |
22/02/2018
RuralCat

La Unitat Producció Agrària Ecològica del Servei d’Ordenació Agrícola del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) ha editat la primera Fitxa Tècnica sobre Normativa, dedicada als “Principals requisits i recomanacions per a la conversió de granges de bestiar herbívor a producció ecològica”.

Evolució de la quota de volum de les Denominacions d'Origen Catalanes, segons l’informe
ALIMENTACIÓ |
21/02/2018
DARP/RuralCat

La quota de consum de vins de les DO catalanes per part dels consumidors de Catalunya ha augmentat 2,52 punts percentuals, segons el darrer informe Nielsen encarregat per l’Institut Català de la Vinya i el Vi.

Entrevista

“Amb millores en la bioseguretat es pot reduir un 40% la prevalença de Campylobacter en granges de broilers”

Marta Cerdà és doctora en ciències biològiques especialitzada en microbiologia per la Universitat de Barcelona i, des del 2004, investigadora al CReSA-IRTA. Col·labora en els màsters de Biotecnologia Molecular i de Microbiologia Avançada de la Universitat de Barcelona. Actualment la seva recerca està centrada en zoonosis bacterianes incloent resistències antimicrobianes i epidemiologia i control de patògens transmesos per aliments.
ENTREVISTA
 | 06/02/2018 
Marta Cerdà
Researcher Animal Health Program (CRESA – IRTA)

Preinscripció Jornades Patt

El PATT a la teva bústia

Dossier Tècnic 

"Avicultura de carn"

Texte alternatiu

NÚM. 89

des. 2017

Agenda 

24

FEB

Ajuts 

Normativa  

Iniciatives europees

En saps prou de…?
Quin d’aquests arbres té les fulles rogenques?
     La resposta correcte a la pregunta de la setmana anterior: Quina és la flor tradicional de Tots Sants?, era l'opció c) Crisantem