Noticies i consells relacionat amb l’alimentació

Una de les infografies del dossier
SEGURETAT ALIMENTÀRIA
 | 05/01/2018 
L’Agència Catalana de Seguretat Alimentària ha publicat un dossier d'informació rellevant per desenvolupar una tasca pedagògica sobre la bioresistència o resistència als antimicrobians.

La CE destina 169 milions a una nova campanya de promoció agroalimentària

AJUTS
 | 18/01/2018 
Brussel·les obre la convocatòria d’ajuts a la promoció de productes agrícoles de 2018. El termini de presentació de propostes finalitza el 12 d’abril.

Innovacc impulsa 22 projectes empresarials i un concurs per a estudiants

Roger Vidal guanya la primera edició del Premi Innovacc en l’àmbit carni porcí. Font: Innovacc
INNOVACIÓ
 | 11/01/2018 
El darrer any, Innovacc, el clúster d’innovació del sector carni porcí català, ha impulsat 22 projectes, que suposen una inversió global en d’R+D+i d’uns 3,1 M € amb 1,9 M € d’ajuts, i ha fet entrega del primer Premi Innovacc a la innovació tecnològica.

BioPro, un projecte basat en l’economia circular

Font: IRTA
R+D+I
 | 11/01/2018 
BioPro és un projecte col·laboratiu, recentment aprovat pel programa estratègic CIEN 2017, finançat pel CDTI. Hi participen 8 empreses i 4 organismes d’investigació estatal, que desenvoluparan una plataforma tecnològica per a la valorització de subproductes agroalimentaris d’origen animal i vegetal.
 
 

Seguretat Alimentària

Obligacions dels empresaris i productors. Normativa de seguretat alimentaria
En la societat actual existeix un interès creixent per la salut i la qualitat de vida de les persones. Tot el que s'ha de saber sobre els aliments en profunditat
Com a consumidors podem denunciar qualsevol actuació que considerem que atempta contra la salut pública en matèria alimentària.