Noticies i consells relacionat amb l’alimentació

Detall del Full informatiu sobre el Cultiu Comercial d'OMG. Font: DARP
AGRICULTURA
 | 03/04/2018 
Es faran controls i inspeccions per garantir el compliment de les obligacions dels productors de blat de moro modificat genèticament. Les infraccions poden comportar diferents penalitzacions i sancions.

La Fundació Miquel Agustí llença una enquesta sobre el tomàquet de Penjar

Fruits de diferents varietats de tomàquet de Penjar als 6 mesos de postcollita. Font: Fundació Miquel Agustí
HORTA
 | 05/04/2018 
La Fundació Miquel Agustí vol recollir el màxim de valoracions, de tècnics agrícoles o productors de tomàquet de Penjar, sobre el material que es troba emmagatzemat al seu banc de germoplasma.

Ajuts per accelerar startups del sector agrari o de la cadena alimentària

AJUTS
 | 23/03/2018 
L’EIT (Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia) és una institució independent de la Unió Europea que vol impulsar la innovació i la emprenedoria a Europa. Així mateix, contribueix fortament amb els objectius del programa de recerca Horizon 2020.

LIFE Brewery recupera subproductes de la cervesa per fer pinsos d'aqüicultura

R+D
 | 22/03/2018 
El sector cerveser europeu genera anualment més de 8 milions de tones de subproductes rics en matèria orgànica. El projecte afegeix valor als seus subproductes seguint una de les prioritats del Pla d'Acció de l'economia circular de la UE.
 
 

Seguretat Alimentària

Obligacions dels empresaris i productors. Normativa de seguretat alimentaria
En la societat actual existeix un interès creixent per la salut i la qualitat de vida de les persones. Tot el que s'ha de saber sobre els aliments en profunditat
Com a consumidors podem denunciar qualsevol actuació que considerem que atempta contra la salut pública en matèria alimentària.