Altres temes d'interès relacionats amb el món de l'alimentació i la indústria agroalimentària: rutes gastronòmiques, agrobotigues...

Els preus de referència es publicaran setmanalment a la pàgina web del DARP
INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
 | 15/01/2019 
Amb aquesta publicació, que s’anirà ampliant durant la campanya, es dóna resposta a una de les reivindicacions del sector pel que fa a la transparència del mercat.
El Congrés es celebrarà a l'edifici El Sucre de Vic
INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
 | 15/01/2019 
La ciutat acollirà del 25 al 27 de gener aquesta trobada internacional per promocionar la tòfona negra i impulsar el sector tofoner a nivell mundial.
Els ajuts cobreixen tots els estadis de desenvolupament empresarial
AJUTS
 | 15/01/2019 
Les línies ICO estan dissenyades per finançar projectes i necessitats de liquiditat d’autònoms i empreses així com el seu procés d’internacionalització, amb l’objectiu de cobrir tots els estadis de desenvolupament empresarial.
AGENDA
 | 08/01/2019 
RuralCat t'ofereix la informació de les fires i mostres més importants que tenen lloc a Catalunya, i que estan relacionades amb el sector agroalimentari i el món rural en general.
AGENDA
 | 11/01/2019 
RuralCat us ofereix un llistat cronològic dels esdeveniments i fires internacionals més destacats del sector agroalimentari, marítim i rural d’arreu del món.
AGENDA
 | 10/01/2019 
Des de RuralCat oferim un recull de les fires del sector agroalimentari, rural i marítim més destacades que se celebraran enguany a tot Espanya, ordenades cronològicament.
Arada de pales per a les labors del sòl a les parcel·les experimentals (Autor: Alejandro Pérez)
INDÚSTRIA AGROALIMENTPARIA
 | 10/01/2019 
El projecte ha estat finançat pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a través de l’ajut per incentivar la recerca aplicada en matèria de producció agroalimentària ecològica.
La dotació del premi és de 6.000 euros i una nominació de 2.000 euros
PREMIS
 | 20/12/2018 
El Parc de les olors de Santa Eulàlia de Ronçana, la Castanya de Viladrau i l'oli Henri Mor han estat els finalistes. La dotació del premi és de 6.000 euros i una nominació de 2.000 euros per a cadascuna de les tres modalitats.
Pere Frigola va ser administrador de Mas Saulot, és soci de Girona Fruits i expresident de la Comissió Rectora de l’Associació Denominació de Qualitat Poma de Girona, actualment IGP Poma de Girona
ENTREVISTA
 | 20/12/2018 
Pere Frigola té 79 anys i és un home fet a ell mateix. Com a pagès ha viscut diferents èpoques de la mateixa finca, que ha passat de la producció de llet a la carn d'engreix i, finalment, a la producció de fruita. Mai va anar a la Universitat però coneixements no li manquen amb l’experiència i altres formacions específiques en temes com l’alimentació animal o l’administració, gestió i direcció empresarial. Ha estat administrador d’Agroalimentària Mas Saulot, soci de Girona Fruits i expresident de la Comissió Rectora de l’Associació Denominació de Qualitat Poma de Girona, actualment IGP Poma de Girona. Pere Frigola ens explica en aquesta entrevista què hi ha darrera de la IGP Poma de Girona. La fructicultura ha evolucionat molt els darrers anys i els distintius de qualitat poden ser una ajuda per donar a conèixer les produccions locals.
Moment de la presentació dels resultats (font: DARP)
DARP
 | 14/12/2018 
En aquest primer trimestre de curs, uns 1.350 escolars de 32 centres educatius de tot el territori català han participat en aquestes visites, i uns 4.000 escolars de 71 centres ho han fet en els tallers.