La indústria agroalimentària a Catalunya té un paper molt important com a generadora d’activitat econòmica i de llocs de treball. Conscients de la importància d’aquest sector en el teixit industrial català, la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, del Departament d’Agricultura, treballa, entre altres,  per a fomentar i promoure la competitivitat d’aquestes indústries.

El “Suport a la indústria agroalimentària” té com a objectiu facilitar la informació i les eines necessàries per a la implantació i desenvolupament de les activitats,  acostant l’Administració a les indústries agràries i alimentàries del nostre territori.

ÚLTIMES NOTÍCIES

INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
 | 21/09/2018 

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica oferirà visites als operadors ecològics

Tots els agricultors, ramaders o elaboradors ecològics poden participar a les activitats de la Setmana Bio, que es celebrarà del 20 al 28 d’octubre, obrint les portes de la seva finca, granja o empresa ecològica. El termini per inscriure’s al programa finalitza el proper 30 de setembre.

INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
 | 18/09/2018 

L’EFSA convoca els ajuts per a la promoció de l’avaluació del risc alimentari a través d’iniciatives conjuntes

Aquest programa d’ajuts, amb un pressupost total de 420.000 euros, vol promoure l’augment de la capacitat d’avaluació de riscos per a la seguretat alimentària a la Unió Europea, entre organitzacions prèviament certificades per l’EFSA.

VINYA
 | 17/09/2018 

El vi català amb DO representa el 36% de les vendes del canal d’alimentació i hoteleria a Catalunya

La DO Catalunya lidera el volum de vendes amb el 54,73% del mercat i Catalunya exporta el 40,99% de la seva producció de vi amb DO a més de 140 països.

TEMES D'INTERÈS


Novetats

ACTIVITATS


09

OCT

NOVETATS


Novetats

LES CARES DE LA INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA

Tristram Stuart és comunicador, activista i expert en malbaratament d’aliments i fundador de l’organització Feedback. Carina Millstone és directora executiva de l’organització Feedback, escriptora i experta en sostenibilitat.
ENTREVISTA
 | 27/07/2018 
Tristram Stuart i Carina Millstone
Comunicador, activista i expert en malbaratament d’aliments i fundador de l’organització Feedback. Directora executiva de l’organització Feedback, escriptora i experta en sostenibilitat.
Doctor enginyer agrònom, professor universitari. Ha treballat durant més de 30 anys en la FAO, ocupant-se fonamentalment en equips sobre recursos genètics, biodiversitat agrícola, cooperació internacional i ètica per a l’agricultura i l’alimentació.
ENTREVISTA
 | 29/06/2018 
José T. Esquinas
Doctor enginyer agrònom i expert de la FAO.

Col·legis col·laboradors