La indústria agroalimentària a Catalunya té un paper molt important com a generadora d’activitat econòmica i de llocs de treball. Conscients de la importància d’aquest sector en el teixit industrial català, la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, del Departament d’Agricultura, treballa, entre altres,  per a fomentar i promoure la competitivitat d’aquestes indústries.

El “Suport a la indústria agroalimentària” té com a objectiu facilitar la informació i les eines necessàries per a la implantació i desenvolupament de les activitats,  acostant l’Administració a les indústries agràries i alimentàries del nostre territori.

ÚLTIMES NOTÍCIES

AJUTS
 | 16/07/2018 

Obert el període de sol·licituds per als ajuts a la cooperació per al foment de cadenes curtes i mercats locals en el marc del PDR

Els ajuts, per un import total de 400.000 euros, estan cofinançats pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER), d'acord amb el que preveu el Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020.

INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
 | 16/07/2018 

L’IRTA durà a terme sessions demostratives gratuïtes de processament per altes pressions hidroestàtiques

Durant les sessions els experts de l’IRTA mostraran a les empreses com aconseguir productes alimentaris més saludables, segurs i innovadors.

DOSSIER TÈCNIC
 | 10/07/2018 

Dossier Tècnic 91: “Biodiversitat cultivada”

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha editat el Dossier Tècnic número 91, dedicat en aquesta ocasió a la “biodiversitat cultivada”.

TEMES D'INTERÈS


Novetats

ACTIVITATS


NOVETATS


Novetats

LES CARES DE LA INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA

Doctor enginyer agrònom, professor universitari. Ha treballat durant més de 30 anys en la FAO, ocupant-se fonamentalment en equips sobre recursos genètics, biodiversitat agrícola, cooperació internacional i ètica per a l’agricultura i l’alimentació.
ENTREVISTA
 | 29/06/2018 
José T. Esquinas
Doctor enginyer agrònom i expert de la FAO.
Quiònia Pujol és biòloga i agricultora. Òscar Mogilnicki és enginyer i forner aficionat. Tots dos han creat la micro cerveseria Lo Vilot.
ENTREVISTA
 | 15/06/2018 
Quiònia Pujol i Òscar Mogilnicki
Quiònia Pujol és biòloga i agricultora. Òscar Mogilnicki és enginyer i forner aficionat.
Arnau Queralt i Bassa
ENTREVISTA
 | 22/09/2017 
Arnau Queralt i Bassa
Director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS)

Col·legis col·laboradors