La indústria agroalimentària a Catalunya té un paper molt important com a generadora d’activitat econòmica i de llocs de treball. Conscients de la importància d’aquest sector en el teixit industrial català, la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, del Departament d’Agricultura, treballa, entre altres,  per a fomentar i promoure la competitivitat d’aquestes indústries.

El “Suport a la indústria agroalimentària” té com a objectiu facilitar la informació i les eines necessàries per a la implantació i desenvolupament de les activitats,  acostant l’Administració a les indústries agràries i alimentàries del nostre territori.

ÚLTIMES NOTÍCIES

INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
 | 15/11/2018 

Avui comença la temporada de recol·lecció de la tòfona

Per recollir la tòfona fresca és indispensable estar en possessió de la llicència de tofonaire que atorga el Departament d’Agricultura i demanar autorització a la persona titular del terreny.

RURALCAT
 | 15/11/2018 

RuralCat estrena l’apartat web ‘Veterinaris’ amb informació sobre els tràmits i requisits per a l’exportació de productes d’alimentació animal

Per tal de facilitar el tràmit que els operadors d’alimentació animal o subproductes animals i productes derivats no destinats al consum humà (SANDACH) han de fer davant l’Administració, el DARP facilita als veterinaris els tràmits per tal que puguin emetre l’atestació sanitària corresponent que inclogui tots aquells requisits exigits per a una determinada exportació.

INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
 | 09/11/2018 

Torna la campanya solidària de recollida d’aliments a Catalunya El Gran Recapte

Els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya impulsen una nova edició del Gran Recapte que se celebrarà els dies 30 de novembre i 1 de desembre i fan una crida per aconseguir voluntaris i donants.

TEMES D'INTERÈS


Novetats

ACTIVITATS


NOVETATS


Novetats

LES CARES DE LA INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA

Albert Puigdemont és administrador del Mas La Coromina 2010 i finalista del Premi PITA 2017 a l'empresa agrària
ENTREVISTA
 | 02/11/2018 
Albert Puigdemont
Administrador del Mas La Coromina 2010 i finalista del Premi PITA 2017 a l'empresa agrària.
Carmel Mòdol és Director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya
ENTREVISTA
 | 19/10/2018 
Carmel Mòdol
Director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP)
Fundador de la sidreria Mooma i guanyador del premi PITA 2017 en la modalitat d’empresa agrària.
ENTREVISTA
 | 05/10/2018 
Pau Frigola
Fundador de la sidreria Mooma i guanyador del premi PITA 2017 en la modalitat d’empresa agrària

Col·legis col·laboradors