Toggle navigation
Cerca
Cerca
Segueix-nos a:
Inici
Accés a Inici
Agricultura de Precisió
Campus Empresarial
Fruit.Net
Oficina Assessorament
Oficina de Fertilització
Oficina de l'Oli
Oficina del Regant
Sanitat Vegetal
Suport a la Indústria Agroalimentària
Xarxa-i.CAT
Informació
Accés a Informació
Actualitat
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Centre de documentació
Entrevistes
Infografies
Premis
Reportatges
Formació
Accés a Formació
Cercador Formació
Cursos a distància
Jornades tècniques
Més Formació
Veterinaris
Eines i Serveis
Accés a Eines i Serveis
Eines
Serveis
Transferència Tecnològica
Accés a Transferència Tecnològica
Cercador jornades
Documentació Jornades
Inscripció Jornada tècnica
PATT a la teva bústia
Ponències
Preguntes freqüents (FAQ)
Qui som?
Accés a Qui som?
Benvinguda
Welcome
Comunitat
Contacte
Mapa web
Accedeix
>
Segueix-nos a:
Salta al contigut
Informació
/
Entrevistes
/
Entrevistes a persones rellevants del món de l’agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural
Humbert Contí i Meritxell Jardí
“Kensho sake és el resultat d’aplicar els coneixements en innovació al món de l’arròs”
14/02/2019
Francesc Ribas
“El Model 365 és un procés de treball integral per al cultiu sostenible, eficient i responsable de tomàquet de proximitat i qualitat durant tot l’any”
29/01/2019
Pere Colat
“Si comprem un aliment de qualitat, comprem salut”
11/01/2019
Pere Frigola
“Fomentem la col·laboració entre les nostres empreses en la producció, la comercialització i la innovació”
20/12/2018
Josep Miquel Canut
“Com a petits artesans que som, fem la feina amb les mans però també amb el cor”
06/12/2018
Joaquim Comella
“La IGP protegeix el que és nostre”
23/11/2018
Dr. Ramon Morral
“Exigir l’aplicació de la llei és la clau de volta de l’èxit de les DOP i IGP, així com de les varietats vegetals”
16/11/2018
Albert Puigdemont
“El fet que el públic pugui conèixer l’origen del que mengen posa en valor la nostra feina”
02/11/2018
Carmel Mòdol
“Aquest pla vol fer front a una crisi endèmica que ha deixat una pèssima retribució al sector”
19/10/2018
Pau Frigola
“Amb Mooma el que hem fet és agafar l’experiència fructícola familiar i aplicar-la a un model de negoci més innovador”
05/10/2018
Vicenç Boadas
“El desenvolupament d’elaborats carnis amb nivells més baixos de greixos i sal serà el nou cavall de batalla de les especialitats càrnies”
21/09/2018
Laia Roig
“Hem viscut molts moments inoblidables que omplen professionalment i personalment”
07/09/2018
Jordi Canaldas
“La FAD va néixer amb el repte d’aconseguir que la formació a distància fos una realitat en el món rural”
24/08/2018
Octavi Quintana-Trias
“La prioritat de PRIMA és entendre els lligams entre l’aigua, l’agricultura i l’alimentació i promoure’n una gestió integrada”
10/08/2018
Tristram Stuart i Carina Millstone
“A Catalunya tenim el privilegi de treballar amb organitzacions molt desenvolupades i actives”
27/07/2018
Albert Sala
“La jardineria sostenible sorgeix de la idea de fer parcs i jardins amb espècies adaptades al nostre medi per estalviar recursos externs”
12/07/2018
José T. Esquinas
"Hem de protegir les varietats locals precisament perquè tenen un valor incalculable"
29/06/2018
Quiònia Pujol i Òscar Mogilnicki
“Haver aconseguit la primera cervesa a Catalunya que porta el segell de proximitat ha estat un somni fet realitat”
15/06/2018
Alfons Vázquez Obiols
“En el nou Reglament es proposarà la prohibició de l’ús preventiu de pinsos medicamentosos”
01/06/2018
Ramon Ribot
“Encara és possible diferenciar noves línies de producte autòcton català de temporada quant al gust, olor i conservació”
18/05/2018
Pàgina 1 de 13
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 1 - 20 de 255 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →