Altres cursos, seminaris o jornades, que s'ofereixen des del DARP

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA Mas Bové, Constantí, 8,15, 22 i 29 de novembre de 2018

Com dinamitzar les instal·lacions agroalimentàries a través de la venda directa i el turisme

Actualment, el consumidor està experimentant un canvi de mirada respecte els productes agroalimentaris. Davant de la creixent industrialització del sector, les explotacions agroalimentàries de caire tradicional són cada cop més valorades.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA Gandesa, Gandesa 22 i 29 d’octubre, i 12 de novembre de 2018

Estratègies de màrqueting en la comercialització de l’oli i el vi (storytelling)

La relació entre marca i client ha canviat i, per aquesta raó, la comunicació ha de canviar, adaptant-se i suggerint quin podria ser el punt de trobada entre els dos. Actualment el benefici que aporta el producte o servei es dona per suposat i la diferència entre productes o serveis és cada cop menor o es percep de manera més difusa per l’usuari. Per això, l’EMOCIÓ cap una nova i bona comunicació pot ser el tret diferenciador per atreure o fidelitzar als nostres clients potencials i reals però... l’emoció no sorgeix de manera espontània, s’ha de cridar a través d’un bon relat. L’objectiu d’aquest curs és aprendre a “fabricar” el relat adequat per als nostres productes, serveis o marca i comunicar-lo eficaçment.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA Mercè Rossell i Domènech, Espiells, del 5 novembre a l’11 de desembre 2018

360º del tast comercial. Eines i habilitats per organitzar-lo i rendibilitzar-lo

Aquest curs és totalment pràctic i té per objectiu que aprenguis des de l’experiència a planificar, organitzar, difondre i avaluar el tast comercial per tal que sigui tot un èxit. Vols començar a organitzar tastos de vi/cava al teu celler o botiga o fins i tot en una fira? O ja ets un professional del tast i vols millorar-lo? Tens clars els teus objectius? Vols vendre més o fer branding? L’adaptes de manera adequada al teu públic? Saps rendibilitzar-lo? El difons correctament? Aquest curs pretén donar resposta aquestes i altres qüestions des d’una vessant més estratègica i analítica, però sense descuidar-nos de que tu ets el protagonista! És per això que, a més a més de sessions a l’escola, visitarem un celler i una botiga especialitzada del sector.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA de Manresa, del 26 al 29 de novembre 2018

Construcció d’una estufa amb inèrcia tèrmica i bescanviador

Durant aquest curs construirem una estufa amb inèrcia tèrmica i bescanviador incorporat. Aquestes estufes funcionen amb un foc de curta durada però molt intens. Els gasos de la combustió recorren uns conductes per on van transferint l’escalfor a l’estructura abans de sortir per la xemeneia. Aquesta estructura fa de massa tèrmica i acumularà la calor que donarà a l’ambient.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Lleida, 30 de novembre de 2018

Sanitat i higiene de carn silvestre de caça

El Reglament CE 853/2004 del Parlament Europeu i del Consell, de 29 d’abril, estableix les normes específiques d’higiene dels aliments d’origen animal. Aquesta normativa permet que qualsevol persona amb una formació suficient sobre el programa del curs acrediti que les peces de caça poden ser traslladades a un establiment autoritzat de tractament de carn de caça perquè aquesta sigui destinada al comerç per al consum humà.