Últimes noticies relacionades amb agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural


ESCOLES AGRÀRIES | 25/06/2018 

L’EA de Tàrrega lliura els certificats a 40 joves d’incorporació a l’empresa agrària

El centre ha celebrat la finalització del curs acadèmic 2017/2018 amb l’acte de cloenda del curs escolar en què es van lliurar els certificats d’assistència als joves que s’han d’incorporat a l’empresa agrària.

Notícies

SANITAT VEGETAL
 | 03/05/2018 

Butlletins d’informació fitosanitària per al mes de maig

RuralCat us ofereix la possibilitat de consultar els butlletins d’avisos fitosanitaris que mensualment elabora el Servei de Sanitat Vegetal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Pesca
 | 13/04/2018 

Presentació i signatura del “Manifest per la Promoció dels productes pesquers de proximitat dins la Dieta Mediterrània”

Dins la fira Alimentària 2018, els Grups d’Acció Local Pesquers (GALP), la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors i la Direcció General de Pesca i Afers Marítims (DGPAM) del DARP, organitzen una sèrie d’activitats amb l’objectiu de promocionar els productes pesques de proximitat dins la Dieta Mediterrània.

Agenda

Accessibilitat universal al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

Optimització de l'engreix porcí

Xylella fastidiosa: identificació i mesures de control en l'àmbit de la jardineria

Informació Tècnica

La Grafiosi de l'om (<em>Ceratocystis ulmi</em>, Buis)

Entrevista

“Haver aconseguit la primera cervesa a Catalunya que porta el segell de proximitat ha estat un somni fet realitat”

Quiònia Pujol és biòloga i agricultora. Òscar Mogilnicki és enginyer i forner aficionat. Tots dos han creat la micro cerveseria Lo Vilot.
ENTREVISTA
 | 15/06/2018 
Quiònia Pujol i Òscar Mogilnicki
Quiònia Pujol és biòloga i agricultora. Òscar Mogilnicki és enginyer i forner aficionat.

Gestió Empresarial

Ajuts 

Normativa  

Comunitat