NOVETATS

 • ‘Benvinguts a Pagès’ torna del 9 al 10 de juny amb la seva edició més gastronòmica

  24/05/2018 - ‘Benvinguts a Pagès’ torna del 9 al 10 de juny amb la seva edició més gastronòmica
 • L’informe del projecte Futur Agrari conclou que l’ús de digerits en la fertilització pot reduir fins a un 35% les emissions d’efecte hivernacle

  25/05/2018 - L’informe del projecte Futur Agrari conclou que l’ús de digerits en la fertilització pot reduir fins a un 35% les emissions d’efecte hivernacle
 • Una cinquantena de persones debaten sobre la gestió dels purins a Mas Vinyoles

  23/05/2018 - Una cinquantena de persones debaten sobre la gestió dels purins a Mas Vinyoles
 • El Laboratori Agroalimentari participa al 12th European Pesticide Residue Workshop de Munic

  24/05/2018 - El Laboratori Agroalimentari participa al 12th European Pesticide Residue Workshop de Munic
 • ARCA ha participat a Brussel·les a la reunió del grup de treball de la Xarxa Europea de Desenvolupament Rural “Smart Villages”

  23/05/2018 - ARCA ha participat a Brussel·les a la reunió del grup de treball de la Xarxa Europea de Desenvolupament Rural “Smart Villages”
Portada de l'informe Layman
PROJECTES EUROPEUS |
25/05/2018

El document exposa els quatre anys de treball d’aquest projecte, cofinançat pel Programa LIFE+ de la Unió Europea, que té per objectiu promoure actuacions per a millorar la gestió de les dejeccions ramaderes i la fertilització dels cultius a Catalunya. L’informe Layman ja es pot consultar i descarregar des de l’Oficina de fertilització de RuralCat.

ACTIVITATS |
24/05/2018

La iniciativa proposa una estada de cap de setmana a les explotacions agràries de tot Catalunya per conèixer l’origen dels productes, degustar la gastronomia local i dormir en els allotjaments participants.

Presentació del pòster a Munic
DARP |
24/05/2018

El Laboratori presenta aquesta setmana el pòster relatiu al mètode d’anàlisi de residus de plaguicides en pinso, que vol contribuir a millorar el control d’aquests productes.

Un moment de la jornada
TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA |
23/05/2018

L’espai d’innovació i promoció de l’emprenedoria Mas Vinyoles Hub, ubicat a Sant Pere de Torelló, va acollir el passat 17 de maig una jornada de treball dedicada a la gestió dels purins a Catalunya.

Pòster
PROJECTES EUROPEUS |
23/05/2018

El projecte “Smart Villages” estudia com revitalitzar els serveis del món rural mitjançant la innovació digital i social. Durant la trobada s'han presentat els projectes catalans “COWOCAT_RURAL “ i “Smart Rural Grid”.

“Encara és possible diferenciar noves línies de producte autòcton català de temporada quant al gust, olor i conservació”

Ramon Ribot és Enginyer tècnic agrícola, especialitat en horta i fruita. Va ser gerent de la Cooperativa Conca de la Tordera fins a finals de 2015, moment en que es va jubilar, tot i que continua col·laborant amb la cooperativa.
ENTREVISTA
 | 18/05/2018 
Ramon Ribot
Membre de la Cooperativa Conca de la Tordera

Inscripció Jornades Patt

El PATT a la teva bústia

"Avicultura de carn"

Texte alternatiu

NÚM. 89

des. 2017

28

MAY

Formació Agrària a Distància 2017

Ajuts 

Normativa  

Iniciatives europees

Quina és la tècnica emprada per fer moixama?
     La resposta correcte a la pregunta de la setmana anterior: En què consisteix la tècnica de la liofilització?, era l'opció a) Congelar i deshidratar