NOVETATS

 • Una cinquantena de persones debaten sobre la gestió dels purins a Mas Vinyoles

  23/05/2018 - Una cinquantena de persones debaten sobre la gestió dels purins a Mas Vinyoles
 • El Laboratori Agroalimentari participa al 12th European Pesticide Residue Workshop de Munic

  24/05/2018 - El Laboratori Agroalimentari participa al 12th European Pesticide Residue Workshop de Munic
 • ARCA ha participat a Brussel·les a la reunió del grup de treball de la Xarxa Europea de Desenvolupament Rural “Smart Villages”

  23/05/2018 - ARCA ha participat a Brussel·les a la reunió del grup de treball de la Xarxa Europea de Desenvolupament Rural “Smart Villages”
 • Ja està oberta la convocatòria d’ajuts del programa Indústria del Coneixement (Llavor i Producte) de col·laboració entre universitat i empresa

  23/05/2018 - Ja està oberta la convocatòria d’ajuts del programa Indústria del Coneixement (Llavor i Producte) de col·laboració entre universitat i empresa
 • Les previsions de collita de préssec i nectarina a Catalunya aquest 2018 apunten un descens del 17% en relació a 2017

  23/05/2018 - Les previsions de collita de préssec i nectarina a Catalunya aquest 2018 apunten un descens del 17% en relació a 2017
Presentació del pòster a Munic
DARP |
24/05/2018

El Laboratori presenta aquesta setmana el pòster relatiu al mètode d’anàlisi de residus de plaguicides en pinso, que vol contribuir a millorar el control d’aquests productes.

Un moment de la jornada
TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA |
23/05/2018

L’espai d’innovació i promoció de l’emprenedoria Mas Vinyoles Hub, ubicat a Sant Pere de Torelló, va acollir el passat 17 de maig una jornada de treball dedicada a la gestió dels purins a Catalunya.

Pòster
PROJECTES EUROPEUS |
23/05/2018

El projecte “Smart Villages” estudia com revitalitzar els serveis del món rural mitjançant la innovació digital i social. Durant la trobada s'han presentat els projectes catalans “COWOCAT_RURAL “ i “Smart Rural Grid”.

AJUTS |
23/05/2018

L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) de la Secretaria d'Universitats i Recerca convoca els ajuts d’Indústria del Coneixement (Llavor i Producte), que es plantegen com un instrument de transferència de coneixement i cooperació entre empreses i centres d’investigació.

DARP |
23/05/2018

La reducció de la producció enguany hauria de significar un augment del preu i, en general, una millora de la situació en els mercats.

“Encara és possible diferenciar noves línies de producte autòcton català de temporada quant al gust, olor i conservació”

Ramon Ribot és Enginyer tècnic agrícola, especialitat en horta i fruita. Va ser gerent de la Cooperativa Conca de la Tordera fins a finals de 2015, moment en que es va jubilar, tot i que continua col·laborant amb la cooperativa.
ENTREVISTA
 | 18/05/2018 
Ramon Ribot
Membre de la Cooperativa Conca de la Tordera

Inscripció Jornades Patt

El PATT a la teva bústia

"Avicultura de carn"

Texte alternatiu

NÚM. 89

des. 2017

25

MAY

Formació Agrària a Distància 2017

Ajuts 

Normativa  

Iniciatives europees

Quina és la tècnica emprada per fer moixama?
     La resposta correcte a la pregunta de la setmana anterior: En què consisteix la tècnica de la liofilització?, era l'opció a) Congelar i deshidratar