Noticies, entrevistes i agendes relacionades amb el món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

FORMACIÓ A DISTÀNCIA | 13/10/2017 RuralCat

S'obren noves inscripcions a 9 cursos a distància

A partir d’avui, a les 8 del matí, i fins el 25 d’octubre et pots inscriure a noves edicions de 9 cursos a distància que ofereix el Servei de Formació Agrària a través del portal RuralCat.

ALIMENTACIÓ
 | 17/10/2017 

El Forn del Passeig de Barcelona es proclama Millor pa de pagès català 2017

Miquel Guich (49 anys), del Forn del Passeig de Barcelona, s’ha proclamat guanyador del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2017, celebrat a Gavà (Barcelona) aquest cap de setmana. El Concurs Millor Pa de Pagès Català de l’Any està convocat pel Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català entre els flequers/flequeres que pertanyen a aquesta Indicació Geogràfica Protegida.

FORMACIÓ A DISTÀNCIA
 | 13/10/2017 

S'obren noves inscripcions a 9 cursos a distància

A partir d’avui, a les 8 del matí, i fins el 25 d’octubre et pots inscriure a noves edicions de 9 cursos a distància que ofereix el Servei de Formació Agrària a través del portal RuralCat.

INNOVACIÓ
 | 11/10/2017 

Nou un model de planificació i gestió de finques agràries sostenibles i amb productes d'alt valor afegit

Fruit dels ajuts a la creació de Grups Operatius de l’Associació Europea per a la Innovació en matèria de productivitat i sostenibilitat agrícoles s’ha fet un estudi sobre com planificar i gestionar finques agràries per obtenir productes d’alt valor afegit compatibles amb la conservació i la millora del patrimoni natural

Madrid (del 18 al 20 d'octubre)
esdeveniment alimencat18 de OCTUBRE
Fruit Attraction
Accedir l'esdeveniment