NOVETATS

  • Vuit cellers catalans i l'Incavi porten la Festa del Vi Novell a Barcelona

    14/11/2017 - Vuit cellers catalans i l'Incavi porten la Festa del Vi Novell a Barcelona
  • El 27 de novembre s'obriran noves inscripcions a 9 cursos a distància

    17/11/2017 - El 27 de novembre s'obriran noves inscripcions a 9 cursos a distància
  • Catalunya es confirma com l'epicentre de la transformació i la comercialització d'aliments ecològics

    16/11/2017 - Catalunya es confirma com l'epicentre de la transformació i la comercialització d'aliments ecològics
  • Quines són les principals preocupacions de les Comunitats de Regants?

    07/11/2017 - Quines són les principals preocupacions de les Comunitats de Regants?
  • La UB impulsa un Doctorat Industrial sobre l’oli d’oliva en gastronomia

    15/11/2017 - La UB impulsa un Doctorat Industrial sobre l’oli d’oliva en gastronomia

Tota l'actualitat relacionada amb el món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

FORMACIÓ A DISTÀNCIA | 17/11/2017 RuralCat

El 27 de novembre s'obriran noves inscripcions a 9 cursos a distància

A partir del 27 de novembre, a les 8 del matí, et podràs inscriure a 9 noves edicions dels cursos a distància, que ofereix el Servei de Formació Agrària a través del portal RuralCat.

AGROALIMENTACIÓ
 | 16/11/2017 

Catalunya es confirma com l'epicentre de la transformació i la comercialització d'aliments ecològics

Catalunya concentra el 25,7% d’operadors elaboradors, el 36,1% d’importadors, el 39,13% d'exportadors i el 26,01% de comercialitzadors del sector ecològic a tot l’Estat. També és la tercera comunitat en superfície ecològica, darrere d'Andalusia i Castella-La-Manxa.

RECERCA
 | 15/11/2017 

La UB impulsa un Doctorat Industrial sobre l’oli d’oliva en gastronomia

El Doctorat Industrial, que es durà a terme en el període 2017-2019, pretén avaluar l’estabilitat, les característiques organolèptiques i nutricionals d’olis d’oliva verge d’alta qualitat després d'un procés de congelació o d’oxidació a alta temperatura, és a dir, des de la congelació fins a l’escalfament a 180 °C.

AJUTS
 | 15/11/2017 

Tercera convocatòria dels ajuts a la cooperació Leader 2014-2020

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) ha convocat els ajuts a la cooperació dels grups Leader de Catalunya, en el marc de la operació 19.3 de cooperació Leader del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya (PDR) 2014-2020, corresponents a l’any 2017. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 30 de novembre de 2017

VI
 | 14/11/2017 

Vuit cellers catalans i l'Incavi porten la Festa del Vi Novell a Barcelona

La celebració tindrà lloc el proper dissabte 18 de novembre, d’11.00 a 20.00 hores al Palau Robert, i es podran tastar tots els vins novells de 2017

Especials