NOVETATS

  • Ajuts al sector pesquer

    15/01/2018 - Ajuts al sector pesquer
  • El DARP publica un estudi científic sobre les badies del Delta de l'Ebre i el seu entorn

    23/01/2018 - El DARP publica un estudi científic sobre les badies del Delta de l'Ebre i el seu entorn
  • Fitxa Tècnica sobre l’efecte de diferents insecticides per al control de Pseudococcus viburn en pomera

    22/01/2018 - Fitxa Tècnica sobre l’efecte de diferents insecticides per al control de Pseudococcus viburn en pomera
  • Principals fires i salons al món durant el 2018

    20/12/2017 - Principals fires i salons al món durant el 2018
  • Jornades tècniques de la propera setmana

    22/01/2018 - Jornades tècniques de la propera setmana

Tota l'actualitat relacionada amb el món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

FORMACIÓ A DISTÀNCIA | 07/01/2018 RuralCat

S'obren noves inscripcions a 10 cursos a distància

A partir d’avui, 8 de gener, a les 8 del matí, i fins el 17 de gener et pots inscriure a noves edicions de 10 cursos a distància que ofereix el Servei de Formació Agrària a través del portal RuralCat.

TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA
 | 21/11/2017 

Jornades tècniques de la propera setmana

RuralCat et proporciona la llista de les activitats del Pla Anual de Transferència Tecnològica programades per la propera setmana, del 27 de novembre al 3 de desembre.

PORCÍ
 | 20/11/2017 

Granja Sanglas, del grup Batallé, s’emporta el Porc d’Or amb Diamant 2017

Les millors granges de porcí de 2017 s’han donat a conèixer durant la gala d’entrega dels premis Porc d’Or que ha tingut lloc a Segòvia

AGROALIMENTACIÓ
 | 16/11/2017 

Catalunya es confirma com l'epicentre de la transformació i la comercialització d'aliments ecològics

Catalunya concentra el 25,7% d’operadors elaboradors, el 36,1% d’importadors, el 39,13% d'exportadors i el 26,01% de comercialitzadors del sector ecològic a tot l’Estat. També és la tercera comunitat en superfície ecològica, darrere d'Andalusia i Castella-La-Manxa.

RECERCA
 | 15/11/2017 

La UB impulsa un Doctorat Industrial sobre l’oli d’oliva en gastronomia

El Doctorat Industrial, que es durà a terme en el període 2017-2019, pretén avaluar l’estabilitat, les característiques organolèptiques i nutricionals d’olis d’oliva verge d’alta qualitat després d'un procés de congelació o d’oxidació a alta temperatura, és a dir, des de la congelació fins a l’escalfament a 180 °C.

Especials