Tota l'actualitat relacionada amb el món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA | 15/01/2019 

Agricultura publica els preus de referència de poma i pera de l'Observatori Agroalimentari de Preus de Catalunya

Amb aquesta publicació, que s’anirà ampliant durant la campanya, es dóna resposta a una de les reivindicacions del sector pel que fa a la transparència del mercat.

INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
 | 16/07/2018 

L’IRTA durà a terme sessions demostratives gratuïtes de processament per altes pressions hidroestàtiques

Durant les sessions els experts de l’IRTA mostraran a les empreses com aconseguir productes alimentaris més saludables, segurs i innovadors.

DOSSIER TÈCNIC
 | 10/07/2018 

Dossier Tècnic 91: “Biodiversitat cultivada”

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha editat el Dossier Tècnic número 91, dedicat en aquesta ocasió a la “biodiversitat cultivada”.

FIRES
 | 10/07/2018 

Santa Eulàlia de Ronçana acollirà la IX Fira del tomàquet de varietats locals del Vallès Oriental el 21 i 22 de juliol

Els visitants podran participar a les diverses activitats programades com tastar les diferents varietats, aprendre a cuinar o millorar les tècniques de cultiu del seu hort.

PROJECTES EUROPEUS
 | 02/07/2018 

El projecte INNOLACT treballa per impulsar la innovació i millorar la competitivitat del sector lleter tradicional

INNOLACT és un projecte europeu cofinançat pel programa Programa Interreg POCTEFA dins del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). Aquest projecte, que va començar a treballar el 2016 i tindrà una durada de 3 anys, té com a objectiu estimular i impulsar la innovació i la competitivitat del sector lleter tradicional transfronterer. En ell hi participen, entre d’altres, el Centre Tecnològic BETA (Centre Tecnològic en Biodiversitat, Ecologia i Tecnologia i Gestió Ambiental i Alimentària de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya) i l’Escola Agrària del Pirineu.

Especials