Tota l'actualitat relacionada amb el món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA | 15/01/2019 

Agricultura publica els preus de referència de poma i pera de l'Observatori Agroalimentari de Preus de Catalunya

Amb aquesta publicació, que s’anirà ampliant durant la campanya, es dóna resposta a una de les reivindicacions del sector pel que fa a la transparència del mercat.

FINANÇAMENT
 | 08/02/2018 

Convocatòria PRIMA de projectes sobre estalvi d’aigua, agricultura i cadena agroalimentària

La iniciativa PRIMA ha obert la convocatòria per a projectes de recerca i innovació en estalvi d’aigua, agricultura i la seguretat alimentària, en l’area Mediterrània.

FRUITA
 | 07/02/2018 

El sector català de la fruita, present en la fira Fruit Logística de Berlín

El director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol, visita el certamen i les empreses catalanes participants. La fruita fresca constitueix un dels pilars d’internacionalització de l’economia agroalimentària catalana.

TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA
 | 07/02/2018 

Jornades tècniques de la propera setmana

RuralCat et proporciona la llista de les activitats del Pla Anual de Transferència Tecnològica programades per la propera setmana, del 12 al 18 de febrer.

ALIMENTACIÓ
 | 06/02/2018 

Novetats en la llista d’additius de la UE

La Unió Europea ha donat autorització per als fosfats en asts verticals de carn congelada i ha suprimit el Sorbat càlcic així com l’entrada de la categoria «productes de brioixeria, pastisseria, rebosteria i galetes per a usos nutricionals específics » per l’ús de certs edulcorants. També ha actualitzat la guia que descriu les categories alimentàries en el Reglament sobre additius.

Especials