NOVETATS

  • “Encara és possible diferenciar noves línies de producte autòcton català de temporada quant al gust, olor i conservació”

    18/05/2018 - “Encara és possible diferenciar noves línies de producte autòcton català de temporada quant al gust, olor i conservació”
  • L’espai de l’Oficina del Regant ha rebut prop de 7.000 visites web durant el 2017

    18/05/2018 - L’espai de l’Oficina del Regant ha rebut prop de 7.000 visites web durant el 2017
  • Jornada de camp a 4 finques de cereal de Calaf per abordar la gestió de les males herbes

    17/05/2018 - Jornada de camp a 4 finques de cereal de Calaf per abordar la gestió de les males herbes
  • L’Escola Agrària del Solsonès ha celebrat amb èxit el I Concurs de Conducció de Tractors

    17/05/2018 - L’Escola Agrària del Solsonès ha celebrat amb èxit el I Concurs de Conducció de Tractors
  • Les principals fires a Catalunya durant el 2018

    29/01/2018 - Les principals fires a Catalunya durant el 2018

Tota l'actualitat relacionada amb el món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

FORMACIÓ A DISTÀNCIA | 02/04/2018 RuralCat

S'obren noves inscripcions a 8 cursos a distància

A partir d’avui, 3 d'abril, a les 8 del matí, i fins l'11 d'abril et pots inscriure a noves edicions de 8 cursos a distància que ofereix el Servei de Formació Agrària a través del portal RuralCat.

OLI
 | 26/10/2017 

La producció d’oli a Catalunya cau gairebé un 10%

Segons dades de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), la sequera ha afectat el conreu d’oliveres i, per tercera campanya consecutiva, no es superaran les 28.000 tones d’oli. De tota manera, la falta d’estocs a nivell mundial, pot mantenir els preus en origen.

TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA
 | 23/10/2017 

Jornades tècniques de la propera setmana

RuralCat et proporciona la llista de les activitats del Pla Anual de Transferència Tecnològica programades per la propera setmana, del 30 d’octubre al 5 de novembre.

ALIMENTACIÓ
 | 23/10/2017 

Les DOP i IGP catalanes protagonitzen el concurs “El plat favorit dels catalans”

Enguany, es pot votar entre 22 plats que representen cadascuna de les 22 indicacions geogràfiques protegides (IGP) o denominacions d’origen protegides (DOP) que hi ha al país. El concurs, organitzat per la revista "Cuina", està patrocinat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i cervesa Estrella Damm, amb el suport d’Ametller Origen i amb la col·laboració del Fòrum.

VITINICULTURA
 | 20/10/2017 

La 37ª Mostra de Vins i Caves de Catalunya aplega 68 cellers i més de 500 referències

La Mostra es celebrarà del 27 al 29 d'octubre al passeig Lluís Companys de Barcelona. Enguany Barcelona comptarà amb una setmana plena d’activitats relacionades amb el vi català gràcies a la suma de sinèrgies amb la iniciativa Hotels amb DO del Gremi d’Hotels de Barcelona

Especials