Tota l'actualitat relacionada amb el món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA | 15/02/2019 

Agricultura impulsa un pla de suport als cítrics de l’Ebre

El DARP està impulsant diverses accions de promoció i suport del producte local i ha iniciat aquesta setmana una campanya viral a les xarxes social amb el lema #VitaminaEbre, que anima a fer-se fotos amb una mandarina o una taronja per "picar l'ullet" al sector.

ASSESSORAMENT
 | 26/01/2018 

Novena edició de l’Escola d’hivern de l’assessorament

El subdirector general de Transferència i Innovació Agroalimentària, Jaume Sió Torres, ha presentat la novena edició de l’Escola d’hivern de l’assessorament que el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació organitza amb l’objectiu de recolzar i estimular el treball en xarxa de les entitats que actualment presten serveis d’assessorament a les empreses agràries catalanes.

OLI
 | 25/01/2018 

La UdL potenciarà la recerca i la formació sobre l'oli

La Universitat de Lleida (UdL) signa un protocol d'intencions amb l'Ajuntament de Les Borges Blanques per tal d’incentivar la formació d'especialistes i empresaris del sector oleícola.

PDR
 | 24/01/2018 

La CE engega una consulta pública sobre els resultats dels PDR 2007-2013

La consulta es farà fins al 20 d'abril i permetrà donar l’opinió sobre l'eficàcia dels nombrosos programes de desenvolupament rural finançats amb càrrec al pressupost de la Política Agrària Comuna per al període 2007-2013.

TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA
 | 22/01/2018 

Jornades tècniques de la propera setmana

RuralCat et proporciona la llista de les activitats del Pla Anual de Transferència Tecnològica programades per la propera setmana, del 29 de gener al 4 de gener.

Especials