NOVETATS

  • Bona experiència dels alumnes de l’EA del Pallars durant la seva estada de formació a Finlàndia

    20/07/2018 - Bona experiència dels alumnes de l’EA del Pallars durant la seva estada de formació a Finlàndia
  • La previsió de collita de poma a Catalunya apunta un descens de l'1% i d'un 8% en pera

    20/07/2018 - La previsió de collita de poma a Catalunya apunta un descens de l'1% i d'un 8% en pera
  • L'EA de Manresa i l'IRTA participen en el programa europeu Organic Plus

    17/07/2018 - L'EA de Manresa i l'IRTA participen en el programa europeu Organic Plus
  • Jornades tècniques del 23 al 29 de juliol

    18/07/2018 - Jornades tècniques del 23 al 29 de juliol
  • El tractat de lliure comerç Japó-Europa suposarà un estalvi de 12,5 milions d'euros per a la indústria agroalimentària catalana

    18/07/2018 - El tractat de lliure comerç Japó-Europa suposarà un estalvi de 12,5 milions d'euros per a la indústria agroalimentària catalana

Tota l'actualitat relacionada amb el món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

AJUTS | 16/07/2018 

Obert el període de sol·licituds per als ajuts a la cooperació per al foment de cadenes curtes i mercats locals en el marc del PDR

Els ajuts, per un import total de 400.000 euros, estan cofinançats pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER), d'acord amb el que preveu el Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020.

INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
 | 20/06/2018 

El Laboratori Agroalimentari ha validat 11 mètodes d’anàlisi en els darrers mesos

Els mètodes validats han sigut objecte d’avaluació d’acord a la Norma UNE-EN ISO/IEC 17025, amb l’objectiu d’ampliar els serveis analítics relacionats amb el control oficial agroalimentari. Aquests mètodes permeten garantir la qualitat i seguretat alimentàries en totes les fases de la seva cadena.

DARP
 | 18/06/2018 

Les empreses ja es poden adherir a l'Acord del Codi de Bones Pràctiques Comercials al llarg de la cadena alimentària de Catalunya

Les empreses ja es poden adherir a l’Acord del Codi de Bones Pràctiques Comercials al llarg de la cadena alimentària de Catalunya. Així s’ha acordat en el marc de la reunió de la Comissió Paritària del Codi de Bones Pràctiques Comercials al llarg de la cadena alimentària de Catalunya (CBPC), que va presidir el director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), Carmel Mòdol, a la qual també hi van assistir representants de les entitats signatàries de l’Acord.

PREMIS
 | 14/06/2018 

El Departament d’Agricultura convoca la XVII edició del PITA

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) ha publicat avui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la convocatòria de la XVII edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària PITA 2018. El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 14 de setembre de 2018.

Pesca
 | 13/04/2018 

Presentació i signatura del “Manifest per la Promoció dels productes pesquers de proximitat dins la Dieta Mediterrània”

Dins la fira Alimentària 2018, els Grups d’Acció Local Pesquers (GALP), la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors i la Direcció General de Pesca i Afers Marítims (DGPAM) del DARP, organitzen una sèrie d’activitats amb l’objectiu de promocionar els productes pesques de proximitat dins la Dieta Mediterrània.

Especials