Tota l'actualitat relacionada amb el món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA | 15/10/2018 

El Programa de Foment de la Producció Agroalimentària Ecològica 2015-2020 vol incentivar el consum dels aliments ecològics

El Programa, aprovat pel DARP, té com a objectius seguir fomentant el creixement i la diversificació de les produccions ecològiques, el desenvolupament de les iniciatives i activitats comercials, tant les orientades al mercat local com als mercats exteriors, i la promoció del mercat interior de consum dels aliments ecològics.

INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
 | 10/09/2018 

El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació convoca el Premi “Alimentos de España 2018”

Amb aquests guardons, que inclouen 8 modalitats, es vol reconèixer el treball d’empreses i professionals que s’han distingit per produir, elaborar, distribuir i oferir al consumidor productes alimentaris de qualitat.

INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
 | 07/09/2018 

El pòster sobre el perfil de pigments dels olis d’oliva de la UB i el LAC, guardonat a la XXII International Mass Spectrometry Conference

El mètode presentat conclou que l’estudi del perfil de pigments dels olis d’oliva és útil per a la discriminació fiable entre diferents tipus de mostres d’olis d’oliva del mateix origen geogràfic i també entre mostres d’oli d’oliva verge extra de diferents orígens.

INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
 | 02/08/2018 

El 2017 es va incrementar un 9% el nombre d’empreses del sector de l’alimentació i les begudes a Catalunya

L’Informe anual sobre la indústria a Catalunya, a càrrec de l ‘Observatori de la Indústria del Departament d’Empresa i Coneixement, fa una radiografia de l’evolució de tots els àmbits del sector industrial, entre ells el sector de l’alimentació i begudes.

AJUTS
 | 02/08/2018 

Oberta la convocatòria d’ajuts per a entitats que donin suport als programes escolars de fruites, hortalisses i llet

L’objectiu de les mesures educatives és reconectar els alumnes amb l’agricultura, donar a conèixer la cadena alimentària local, l’agricultura ecològica i la lluita contra el malbaratament d’aliments, i educar els menors en hàbits alimentaris saludables.

Especials