Tota l'actualitat relacionada amb el món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA | 15/10/2018 

El Programa de Foment de la Producció Agroalimentària Ecològica 2015-2020 vol incentivar el consum dels aliments ecològics

El Programa, aprovat pel DARP, té com a objectius seguir fomentant el creixement i la diversificació de les produccions ecològiques, el desenvolupament de les iniciatives i activitats comercials, tant les orientades al mercat local com als mercats exteriors, i la promoció del mercat interior de consum dels aliments ecològics.

DOSSIER TÈCNIC
 | 10/07/2018 

Dossier Tècnic 91: “Biodiversitat cultivada”

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha editat el Dossier Tècnic número 91, dedicat en aquesta ocasió a la “biodiversitat cultivada”.

FIRES
 | 10/07/2018 

Santa Eulàlia de Ronçana acollirà la IX Fira del tomàquet de varietats locals del Vallès Oriental el 21 i 22 de juliol

Els visitants podran participar a les diverses activitats programades com tastar les diferents varietats, aprendre a cuinar o millorar les tècniques de cultiu del seu hort.

PROJECTES EUROPEUS
 | 02/07/2018 

El projecte INNOLACT treballa per impulsar la innovació i millorar la competitivitat del sector lleter tradicional

INNOLACT és un projecte europeu cofinançat pel programa Programa Interreg POCTEFA dins del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). Aquest projecte, que va començar a treballar el 2016 i tindrà una durada de 3 anys, té com a objectiu estimular i impulsar la innovació i la competitivitat del sector lleter tradicional transfronterer. En ell hi participen, entre d’altres, el Centre Tecnològic BETA (Centre Tecnològic en Biodiversitat, Ecologia i Tecnologia i Gestió Ambiental i Alimentària de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya) i l’Escola Agrària del Pirineu.

INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA
 | 28/06/2018 

El Laboratori Agroalimentari presenta el pòster del mètode analític validat al “14th Annual LC-MS/MS workshop on environmental applications and food safety” de Barcelona

El Laboratori Agroalimentari ha participat en aquesta trobada que s’ha celebrat a Barcelona els dies 26 i 27 de juny amb la presentació del pòster “Development and validation of an analytical method for the determination of mycotoxins in animal feed and raw materials by UHPLC-MS/MS”.

Especials