Noticies i consells relacionat amb l’alimentació

ALIMENTACIÓ
 | 04/12/2017 
El Departament d’Agricultura, Ramaderia , Pesca i Alimentació (DARP) disposa d’un nou espai web destinat a la difusió de bones pràctiques, documents i iniciatives de reducció del malbaratament alimentari.

Nanoplastics guanya el primer premi del Programa de Generació d'Idees

Font:UAB
R+D+I
 | 04/12/2017 
El projecte innovador Nanoplastics ha creat un film biodegradable monocapa per augmentar la seguretat d'aliments frescos envasats i allargar la seva vida útil.

Convocatòria de les startups al programa Síty2017

INNOVACIÓ
 | 23/11/2017 
Síty2017 es un programa dirigit a l’incubació de startups que milloren la qualitat de vida dels ciutadans abordant els reptes de l’alimentació en tres àmbits: hàbits saludables, economia circular i eficiència a la cadena alimentària.

Nous Reglaments d'Indicacions Geogràfiques Protegides

Brandy del Penedès. Font: DARP
ALIMENTACIÓ
 | 22/11/2017 
S'han publicat dos nous Reglaments d'Indicacions Geogràfiques Protegides: IGP Brandy del Penedès i IGP Ratafia Catalana.
 
 

Seguretat Alimentària

Obligacions dels empresaris i productors. Normativa de seguretat alimentaria
En la societat actual existeix un interès creixent per la salut i la qualitat de vida de les persones. Tot el que s'ha de saber sobre els aliments en profunditat
Com a consumidors podem denunciar qualsevol actuació que considerem que atempta contra la salut pública en matèria alimentària.