Entrevistes a persones rellevants del món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

Arnau Queralt i Bassa
ENTREVISTA
 | 22/09/2017 
La sostenibilitat és un factor cada cop més important en les actuacions i els discursos socials, polítics i econòmics. Què representa per al món agroalimentari? Com incideix en les decisions de govern? En parlem amb l’Arnau Queralt, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya.

“Els ramaders, agricultors i pescadors són cabdals per garantir l’alimentació al nostre país”

Arnau Queralt i Bassa
ENTREVISTA
 | 22/09/2017 
Director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS)

"Hem aplicat tota la innovació que teníem al nostre abast per fer un producte molt diferenciat"

Jordi Capdevila és enginyer tècnic agrícola i un dels quatre germans que porta l'explotació agrícola i ramadera Sargaire i la marca Carn Sargaire.
ENTREVISTA
 | 19/07/2017 
Directiu Carn Sargaire

"Ladaptació als canvis sempre passa per reconèixer la pròpia identitat"

Oriol Rovira és el xef del restaurant Els Casals, vinculat a l'explotació familiar de Cal Rovira
ENTREVISTA
 | 26/06/2017 
Xef d'Els Casals

"La majoria dels canvis en la nostra explotació han estat provocats per demandes del mercat"

Marc Solé de Cal Peretò
ENTREVISTA
 | 07/06/2017 
Cap de Cal Peretó

"La cuina és un dinamitzador econòmic i cultural"

Carme Ruscalleda, xef i empresària al capdavant dels restaurants Sant Pau. Autor: Carles Allende
ENTREVISTA
 | 11/05/2017 
Xef i empresària al capdavant dels restaurants Sant Pau