Entrevistes a persones rellevants del món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

Salvador Vergés, fundador de Bas Alimentària i la marca Natrus i guanyador del PITA 2015
ENTREVISTA
 | 24/02/2016 
Renovació, col·laboració, innovació... són alguns dels valors que destaquen en aquesta entrevista amb Salvador Vergés, fundador de Bas Alimentària i la marca Natrus i guanyador del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA), en la modalitat al jove emprenedor innovador. També parlem de crisi, necessitat, superació, família, empresa... de la vida de pagès.

"Si tens un bon producte, a vegades no cal canviar-lo, en tot cas pots innovar en la manera de presentar-lo"

PREMI INNOVACIÓ
 | 09/11/2010 
Millor Jove Artesà Alimentari Innovador

"Sempre hem posat a primera línia els vins, licors i brandis catalans, i ara encara més perquè tenen molta qualitat"

antoni_falgueras_102910_ETR_CONT.jpg
PREMIS TÀSTUM 2010
 | 29/10/2010 
Gerent del Celler de Gelida

En un futur "tots els vins seran ecològics"

PREMI TÀSTUM 2010
 | 20/10/2010 
Director tècnic del Celler Albet i Noya

"El cargol és un ingredient important i pels restauradors actuals és un plaer rescatar i difondre les receptes tradicionals, i innovar"

Morell_092010entr cont
HELICICULTURA I GASTRONOMIA
 | 24/09/2010 
Restaurador, xef i escriptor gastronòmic

"La nostra darrera aposta és el compromís amb la sostenibilitat i lecologia; per això hem engegat aquesta granja que ha obtingut la distinció del DAR"

Valero Salgot cont entr
PREMIS PITA 2009
 | 17/06/2010 
Director general de Salgot