Entrevistes a persones rellevants del món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

Arnau Queralt i Bassa
ENTREVISTA
 | 22/09/2017 
La sostenibilitat és un factor cada cop més important en les actuacions i els discursos socials, polítics i econòmics. Què representa per al món agroalimentari? Com incideix en les decisions de govern? En parlem amb l’Arnau Queralt, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya.

"Sempre hem posat a primera línia els vins, licors i brandis catalans, i ara encara més perquè tenen molta qualitat"

antoni_falgueras_102910_ETR_CONT.jpg
PREMIS TÀSTUM 2010
 | 29/10/2010 
Gerent del Celler de Gelida

En un futur "tots els vins seran ecològics"

PREMI TÀSTUM 2010
 | 20/10/2010 
Director tècnic del Celler Albet i Noya

"El cargol és un ingredient important i pels restauradors actuals és un plaer rescatar i difondre les receptes tradicionals, i innovar"

Morell_092010entr cont
HELICICULTURA I GASTRONOMIA
 | 24/09/2010 
Restaurador, xef i escriptor gastronòmic

"La nostra darrera aposta és el compromís amb la sostenibilitat i lecologia; per això hem engegat aquesta granja que ha obtingut la distinció del DAR"

Valero Salgot cont entr
PREMIS PITA 2009
 | 17/06/2010 
Director general de Salgot

"Darrera dun gran cuiner sempre hi ha productes de gran qualitat"

jcastellscont
DIETA MEDITERRÀNIA
 | 29/04/2010 
Director general de la Fundació Dieta Mediterrània