Entrevistes a persones rellevants del món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

Pere Frigola va ser administrador de Mas Saulot, és soci de Girona Fruits i expresident de la Comissió Rectora de l’Associació Denominació de Qualitat Poma de Girona, actualment IGP Poma de Girona
ENTREVISTA
 | 20/12/2018 
Pere Frigola té 79 anys i és un home fet a ell mateix. Com a pagès ha viscut diferents èpoques de la mateixa finca, que ha passat de la producció de llet a la carn d'engreix i, finalment, a la producció de fruita. Mai va anar a la Universitat però coneixements no li manquen amb l’experiència i altres formacions específiques en temes com l’alimentació animal o l’administració, gestió i direcció empresarial. Ha estat administrador d’Agroalimentària Mas Saulot, soci de Girona Fruits i expresident de la Comissió Rectora de l’Associació Denominació de Qualitat Poma de Girona, actualment IGP Poma de Girona. Pere Frigola ens explica en aquesta entrevista què hi ha darrera de la IGP Poma de Girona. La fructicultura ha evolucionat molt els darrers anys i els distintius de qualitat poden ser una ajuda per donar a conèixer les produccions locals.

"Si tens un bon producte, a vegades no cal canviar-lo, en tot cas pots innovar en la manera de presentar-lo"

Lluís Estrada   09/11/2010
"Si tens un bon producte, a vegades no cal canviar-lo, en tot cas pots innovar en la manera de presentar-lo"

"Sempre hem posat a primera línia els vins, licors i brandis catalans, i ara encara més perquè tenen molta qualitat"

Antoni Falgueras i Pujol   29/10/2010
"Sempre hem posat a primera línia els vins, licors i brandis catalans, i ara encara més perquè tenen molta qualitat"

En un futur "tots els vins seran ecològics"

Josep Maria Albet i Noya   20/10/2010
En un futur "tots els vins seran ecològics"

"El cargol és un ingredient important i pels restauradors actuals és un plaer rescatar i difondre les receptes tradicionals, i innovar"

Josep Maria Morell   24/09/2010
"El cargol és un ingredient important i pels restauradors actuals és un plaer rescatar i difondre les receptes tradicionals, i innovar"

"La nostra darrera aposta és el compromís amb la sostenibilitat i lecologia; per això hem engegat aquesta granja que ha obtingut la distinció del DAR"

Valeri Salgot   17/06/2010
"La nostra darrera aposta és el compromís amb la sostenibilitat i l'ecologia; per això hem engegat aquesta granja que ha obtingut la distinció del DAR"