Entrevistes a persones rellevants del món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

Salvador Vergés, fundador de Bas Alimentària i la marca Natrus i guanyador del PITA 2015
ENTREVISTA
 | 24/02/2016 
Renovació, col·laboració, innovació... són alguns dels valors que destaquen en aquesta entrevista amb Salvador Vergés, fundador de Bas Alimentària i la marca Natrus i guanyador del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA), en la modalitat al jove emprenedor innovador. També parlem de crisi, necessitat, superació, família, empresa... de la vida de pagès.

"La cuina és un dinamitzador econòmic i cultural"

Carme Ruscalleda, xef i empresària al capdavant dels restaurants Sant Pau. Autor: Carles Allende
ENTREVISTA
 | 11/05/2017 
Xef i empresària al capdavant dels restaurants Sant Pau

"Hem de fer la tecnologia més accessible per a pimes, joves i altres col·lectius"

Paul Soto va estudiar econòmiques i és expert en la millora de polítiques de desenvolupament i ocupació territorials a Europa, tant en l'àmbit rural com urbà. Actualment és el director de l'equip de gestió de la Xarxa Europea de Desenvolupament Rural (REDR). En aquesta entrevista expressa les seves opinions personals, independentment de la posició de la Comissió Europea.
ENTREVISTA
 | 28/04/2017 
Cap de l'equip de gestió de la Xarxa Europea de Desenvolupament Rural (REDR)

"Sóc molt partidari del plaer. El plaer de cultivar els aliments, cuinar-los i gaudir-los"

Pere Castells Esqué
ENTREVISTA
 | 06/04/2017 
Membre de Gastrocultura Mediterrània

"La carn constitueix la millor de les fonts de ferro en una dieta saludable"

Mª Carmen Vidal Carou és Catedràtica de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona, i membre del Comitè científic assessor de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària. La seva activitat docent destaca en las llicenciatures de Farmàcia i de Ciència i Tecnologia dels Aliments i en la Diplomatura de Nutrició Humana i Dietètica.
ENTREVISTA
 | 23/09/2016 
Catedràtica de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona

"Afortunadament la relació entre la universitat i lempresa és cada vegada més estreta"

Olga Martín és és catedràtica en l'Àrea de Tecnologia d'Aliments per la Universitat de Lleida
ENTREVISTA
 | 21/06/2016 
Catedràtica en l'Àrea de Tecnologia d'Aliments i directora de l'Escola de Doctorat de la UdL