Entrevistes a persones rellevants del món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

Arnau Queralt i Bassa
ENTREVISTA
 | 22/09/2017 
La sostenibilitat és un factor cada cop més important en les actuacions i els discursos socials, polítics i econòmics. Què representa per al món agroalimentari? Com incideix en les decisions de govern? En parlem amb l’Arnau Queralt, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya.

"Guanyar el Premi Ruralapps ha estat molt important perquè és un segell de qualitat i confiança"

Emilia Vila va estudiar Administració i Direcció d'Empreses. El seu pare era agricultor i ella sempre ha estat lligada al camp. Avui dia és Directora general d'Agroptima.
ENTREVISTA
 | 27/04/2016 
Directora general d'Agroptima

"El Dossier Tècnic és un espai de trobada entre la ciència i els sectors productius"

M. Lourdes Reig és Vicerectora de Relacions Internacionals de la UPC
ENTREVISTA
 | 30/03/2016 
Vicerectora de Relacions Internacionals de la UPC

"En ramaderia encara queda molt per innovar i tecnificar"

Joan Sanmartín és soci fundador d'Albesa Ramadera
ENTREVISTA
 | 18/03/2016 
Soci fundador d'Albesa Ramadera

"La innovació és fruit de la curiositat i lintent de millora"

Carles Figueras és administrador de Gamba i Peix de Palamós
ENTREVISTA
 | 03/03/2016 
Administrador de Gamba i Peix de Palamós

"El PITA també reconeix lesperit emprenedor duna generació que sha hagut de reinventar arran de la crisi"

Salvador Vergés, fundador de Bas Alimentària i la marca Natrus i guanyador del PITA 2015
ENTREVISTA
 | 24/02/2016 
Fundador de Bas Alimentària