Entrevistes a persones rellevants del món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

Salvador Vergés, fundador de Bas Alimentària i la marca Natrus i guanyador del PITA 2015
ENTREVISTA
 | 24/02/2016 
Renovació, col·laboració, innovació... són alguns dels valors que destaquen en aquesta entrevista amb Salvador Vergés, fundador de Bas Alimentària i la marca Natrus i guanyador del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA), en la modalitat al jove emprenedor innovador. També parlem de crisi, necessitat, superació, família, empresa... de la vida de pagès.

"El PITA també reconeix lesperit emprenedor duna generació que sha hagut de reinventar arran de la crisi"

Salvador Vergés, fundador de Bas Alimentària i la marca Natrus i guanyador del PITA 2015
ENTREVISTA
 | 24/02/2016 
Fundador de Bas Alimentària

"Una de les qualitats més destacables del Dossier Tècnic és que parla a nivell local, del i per al territori"

Narciso Pastor Saenz, director de l'ETSEA (UdL)
ENTREVISTA
 | 16/02/2016 
Director de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA)

"El Dossier Tècnic reflecteix la riquesa del nostre país en estructures científiques que sadrecen al sector agroalimentari"

Josep M. Monfort Bolívar és director general de l'IRTA
ENTREVISTA
 | 28/01/2016 
director general de l'IRTA

"En l´alta gastronomia l´oli doliva, en totes les seves formes i textures, ha agafat volada i ja té molta rellevància"

Jeroni Castell és xef i propietari del restaurant Les Moles (Ulldecona)
ENTREVISTA
 | 05/01/2016 
Xef del restaurant Les Moles (Ulldecona)

"La indústria agroalimentària pot trobar en la supercomputació solucions en làmbit del Big Data i la simulació de fenòmens complexos"

Anna Escoda és responsable de Transferència Tecnològica del Barcelona Supercomputing Center
ENTREVISTA
 | 09/12/2015 
Responsable de Transferència Tecnològica del Barcelona Supercomputing Center