Entrevistes a persones rellevants del món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

Pere Frigola va ser administrador de Mas Saulot, és soci de Girona Fruits i expresident de la Comissió Rectora de l’Associació Denominació de Qualitat Poma de Girona, actualment IGP Poma de Girona
ENTREVISTA
 | 20/12/2018 
Pere Frigola té 79 anys i és un home fet a ell mateix. Com a pagès ha viscut diferents èpoques de la mateixa finca, que ha passat de la producció de llet a la carn d'engreix i, finalment, a la producció de fruita. Mai va anar a la Universitat però coneixements no li manquen amb l’experiència i altres formacions específiques en temes com l’alimentació animal o l’administració, gestió i direcció empresarial. Ha estat administrador d’Agroalimentària Mas Saulot, soci de Girona Fruits i expresident de la Comissió Rectora de l’Associació Denominació de Qualitat Poma de Girona, actualment IGP Poma de Girona. Pere Frigola ens explica en aquesta entrevista què hi ha darrera de la IGP Poma de Girona. La fructicultura ha evolucionat molt els darrers anys i els distintius de qualitat poden ser una ajuda per donar a conèixer les produccions locals.

"El PITA també reconeix lesperit emprenedor duna generació que sha hagut de reinventar arran de la crisi"

Salvador Vergés   24/02/2016
"El PITA també reconeix l'esperit emprenedor d'una generació que s'ha hagut de reinventar arran de la crisi"

"Una de les qualitats més destacables del Dossier Tècnic és que parla a nivell local, del i per al territori"

Narciso Pastor Saenz   16/02/2016
"Una de les qualitats més destacables del Dossier Tècnic és que parla a nivell local, del i per al territori"

"El Dossier Tècnic reflecteix la riquesa del nostre país en estructures científiques que sadrecen al sector agroalimentari"

Josep Maria Monfort Bolívar   28/01/2016
"El Dossier Tècnic reflecteix la riquesa del nostre país en estructures científiques que s'adrecen al sector agroalimentari"

"En l´alta gastronomia l´oli doliva, en totes les seves formes i textures, ha agafat volada i ja té molta rellevància"

Jeroni Castell   05/01/2016
"En l´alta gastronomia l´oli d'oliva, en totes les seves formes i textures, ha agafat volada i ja té molta rellevància"

"La indústria agroalimentària pot trobar en la supercomputació solucions en làmbit del Big Data i la simulació de fenòmens complexos"

Anna Escoda   09/12/2015
"La indústria agroalimentària pot trobar en la supercomputació solucions en l'àmbit del Big Data i la simulació de fenòmens complexos"