Entrevistes a persones rellevants del món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

Salvador Vergés, fundador de Bas Alimentària i la marca Natrus i guanyador del PITA 2015
ENTREVISTA
 | 24/02/2016 
Renovació, col·laboració, innovació... són alguns dels valors que destaquen en aquesta entrevista amb Salvador Vergés, fundador de Bas Alimentària i la marca Natrus i guanyador del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA), en la modalitat al jove emprenedor innovador. També parlem de crisi, necessitat, superació, família, empresa... de la vida de pagès.

"Innovar és introduir un aspecte diferenciador per augmentar la productivitat de lempresa"

Raquel Clavell, responsable de Cervesa Sant Jordi, és llicenciada en biotecnologia i psicologia
ENTREVISTA
 | 08/09/2015 
Cervesa Sant Jordi – Premi PITA 2014

"Estem més a prop que mai dacademitzar la cuina i tenir doctors universitaris en aquesta disciplina"

Pere Castells és cap de coordinació del projecte de la Unitat Bullipèdia a la UB
ENTREVISTA
 | 22/07/2015 
cap de coordinació del projecte de la Unitat Bullipèdia a la Universitat de Barcelona

"Els pescadors han de poder viure de la seva feina"

Anna Garriga és professora d'Economia de la Universitat de Girona. Autor: Àngel Font
ENTREVISTA
 | 07/05/2015 
Professora d'Economia de la Universitat de Girona. Medalla de la Pesca catalana 2014

"Innovar és un dels nostres objectius constants"

Xavier Espuña és gerent d'Esteban Espuña, SA
ENTREVISTA
 | 29/04/2015 
Gerent d'Esteban Espuña, SA

"Som afortunats de tenir els calçots, un dels símbols més genuïns de la gastronomia catalana"

En Sebastià Banús va ser un dels impulsors de la IGP Calçot de Valls i ara n'és el vicepresident
ENTREVISTA
 | 07/01/2015 
Vicepresident de la Indicació Geogràfica Protegida Calçot de Valls