Entrevistes a persones rellevants del món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

Arnau Queralt i Bassa
ENTREVISTA
 | 22/09/2017 
La sostenibilitat és un factor cada cop més important en les actuacions i els discursos socials, polítics i econòmics. Què representa per al món agroalimentari? Com incideix en les decisions de govern? En parlem amb l’Arnau Queralt, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya.

"Estem més a prop que mai dacademitzar la cuina i tenir doctors universitaris en aquesta disciplina"

Pere Castells és cap de coordinació del projecte de la Unitat Bullipèdia a la UB
ENTREVISTA
 | 22/07/2015 
cap de coordinació del projecte de la Unitat Bullipèdia a la Universitat de Barcelona

"Els pescadors han de poder viure de la seva feina"

Anna Garriga és professora d'Economia de la Universitat de Girona. Autor: Àngel Font
ENTREVISTA
 | 07/05/2015 
Professora d'Economia de la Universitat de Girona. Medalla de la Pesca catalana 2014

"Innovar és un dels nostres objectius constants"

Xavier Espuña és gerent d'Esteban Espuña, SA
ENTREVISTA
 | 29/04/2015 
Gerent d'Esteban Espuña, SA

"Som afortunats de tenir els calçots, un dels símbols més genuïns de la gastronomia catalana"

En Sebastià Banús va ser un dels impulsors de la IGP Calçot de Valls i ara n'és el vicepresident
ENTREVISTA
 | 07/01/2015 
Vicepresident de la Indicació Geogràfica Protegida Calçot de Valls

"Veiem oportunitats de negoci en làrea mediterrània, el Magrib, Llatinoamèrica i Àsia"

Joan Tristany és director general d'amec.
ENTREVISTA
 | 24/12/2014 
Director general de l'Associació Multisectorial d'Empreses Exportadores