Entrevistes a persones rellevants del món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

Pere Frigola va ser administrador de Mas Saulot, és soci de Girona Fruits i expresident de la Comissió Rectora de l’Associació Denominació de Qualitat Poma de Girona, actualment IGP Poma de Girona
ENTREVISTA
 | 20/12/2018 
Pere Frigola té 79 anys i és un home fet a ell mateix. Com a pagès ha viscut diferents èpoques de la mateixa finca, que ha passat de la producció de llet a la carn d'engreix i, finalment, a la producció de fruita. Mai va anar a la Universitat però coneixements no li manquen amb l’experiència i altres formacions específiques en temes com l’alimentació animal o l’administració, gestió i direcció empresarial. Ha estat administrador d’Agroalimentària Mas Saulot, soci de Girona Fruits i expresident de la Comissió Rectora de l’Associació Denominació de Qualitat Poma de Girona, actualment IGP Poma de Girona. Pere Frigola ens explica en aquesta entrevista què hi ha darrera de la IGP Poma de Girona. La fructicultura ha evolucionat molt els darrers anys i els distintius de qualitat poden ser una ajuda per donar a conèixer les produccions locals.

"Innovar és introduir un aspecte diferenciador per augmentar la productivitat de lempresa"

Joel Peris/Raquel Clavell   08/09/2015
"Innovar és introduir un aspecte diferenciador per augmentar la productivitat de l'empresa"

"Estem més a prop que mai dacademitzar la cuina i tenir doctors universitaris en aquesta disciplina"

Pere Castells i Esqué   22/07/2015
"Estem més a prop que mai d'academitzar la cuina i tenir doctors universitaris en aquesta disciplina"

"Els pescadors han de poder viure de la seva feina"

Anna Garriga Ripoll   07/05/2015
"Els pescadors han de poder viure de la seva feina"

"Innovar és un dels nostres objectius constants"

Xavier Espuña i Soler   29/04/2015
"Innovar és un dels nostres objectius constants"

"Som afortunats de tenir els calçots, un dels símbols més genuïns de la gastronomia catalana"

Sebastià Banús   07/01/2015
"Som afortunats de tenir els calçots, un dels símbols més genuïns de la gastronomia catalana"