Entrevistes a persones rellevants del món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

Pere Frigola va ser administrador de Mas Saulot, és soci de Girona Fruits i expresident de la Comissió Rectora de l’Associació Denominació de Qualitat Poma de Girona, actualment IGP Poma de Girona
ENTREVISTA
 | 20/12/2018 
Pere Frigola té 79 anys i és un home fet a ell mateix. Com a pagès ha viscut diferents èpoques de la mateixa finca, que ha passat de la producció de llet a la carn d'engreix i, finalment, a la producció de fruita. Mai va anar a la Universitat però coneixements no li manquen amb l’experiència i altres formacions específiques en temes com l’alimentació animal o l’administració, gestió i direcció empresarial. Ha estat administrador d’Agroalimentària Mas Saulot, soci de Girona Fruits i expresident de la Comissió Rectora de l’Associació Denominació de Qualitat Poma de Girona, actualment IGP Poma de Girona. Pere Frigola ens explica en aquesta entrevista què hi ha darrera de la IGP Poma de Girona. La fructicultura ha evolucionat molt els darrers anys i els distintius de qualitat poden ser una ajuda per donar a conèixer les produccions locals.

"Lassessorament del nostre expert en nutrició és fonamental per a lexplotació"

Francesc Batalla i Camarasa   30/10/2013
"L'assessorament del nostre expert en nutrició és fonamental per a l'explotació"

“La tòfona no deixa indiferent a ningú”

Pere Muxí Rubio   23/05/2017
“La tòfona no deixa indiferent a ningú”

"La tòfona no deixa indiferent a ningú"

Pere Muxí Rubio   25/06/2013
"La tòfona no deixa indiferent a ningú"

"Una explotació és fruit de lesforç de molta gent durant molts anys i ara patim pel futur"

Joan Viñolas i Esteva   05/06/2013
"Una explotació és fruit de l'esforç de molta gent durant molts anys i ara patim pel futur"

"La majoria de les millores mediambientals comporten un estalvi econòmic"

Albert Duaigües   08/05/2013
"La majoria de les millores mediambientals comporten un estalvi econòmic"