Entrevistes a persones rellevants del món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

Arnau Queralt i Bassa
ENTREVISTA
 | 22/09/2017 
La sostenibilitat és un factor cada cop més important en les actuacions i els discursos socials, polítics i econòmics. Què representa per al món agroalimentari? Com incideix en les decisions de govern? En parlem amb l’Arnau Queralt, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya.

"Seafood és la gran oportunitat de convertir Barcelona en lepicentre del mercat pesquer del sud dEuropa"

ENTREVISTA
 | 15/10/2012 
president del Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix de Mercabarna

"La crisi no ha provocat un estalvi en seguretat alimentària sinó tot el contrari"

Alfons Vilarrasa i Cagigós
ENTREVISTA
 | 20/07/2012 
director de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària

"Fruit.net ens ajuda a millorar la nostra oferta de producte sa i segur"

Venanci Grau i Marull
ENTREVISTA
 | 25/06/2012 
President de la IGP Poma de Girona i de l'Associació de Fructicultors de Girona

"INTER2000 permet als laboratoris disposar dun mitjà per garantir la competència tècnica i la fiabilitat dels seus resultats"

Mireia Medina
ENTREVISTA
 | 01/06/2012 
cap del Laboratori Agroalimentari

"Un tastador ha de tenir unes habilitats fisiològiques desenvolupades però també una personalitat ferma i respectuosa"

Àngels Calvo
SECTOR OLEÍCOLA
 | 05/08/2011 
Cap del Panell de Tast Oficial d'Olis Verges d'Oliva de Catalunya