Entrevistes a persones rellevants del món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

Salvador Vergés, fundador de Bas Alimentària i la marca Natrus i guanyador del PITA 2015
ENTREVISTA
 | 24/02/2016 
Renovació, col·laboració, innovació... són alguns dels valors que destaquen en aquesta entrevista amb Salvador Vergés, fundador de Bas Alimentària i la marca Natrus i guanyador del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA), en la modalitat al jove emprenedor innovador. També parlem de crisi, necessitat, superació, família, empresa... de la vida de pagès.

"Girona és lúnica província de lEstat que té autoritzacions a tot el cicle per poder exportar carn de porc als Estats Units"

Carles Carreras, director comercial de Frigorífics Costa Brava
ENTREVISTA
 | 24/04/2013 
director comercial de Frigorífics Costa Brava

"Seafood és la gran oportunitat de convertir Barcelona en lepicentre del mercat pesquer del sud dEuropa"

ENTREVISTA
 | 15/10/2012 
president del Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix de Mercabarna

"La crisi no ha provocat un estalvi en seguretat alimentària sinó tot el contrari"

Alfons Vilarrasa i Cagigós
ENTREVISTA
 | 20/07/2012 
director de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària

"Fruit.net ens ajuda a millorar la nostra oferta de producte sa i segur"

Venanci Grau i Marull
ENTREVISTA
 | 25/06/2012 
President de la IGP Poma de Girona i de l'Associació de Fructicultors de Girona

"INTER2000 permet als laboratoris disposar dun mitjà per garantir la competència tècnica i la fiabilitat dels seus resultats"

Mireia Medina
ENTREVISTA
 | 01/06/2012 
cap del Laboratori Agroalimentari