Entrevistes a persones rellevants del món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

Pere Frigola va ser administrador de Mas Saulot, és soci de Girona Fruits i expresident de la Comissió Rectora de l’Associació Denominació de Qualitat Poma de Girona, actualment IGP Poma de Girona
ENTREVISTA
 | 20/12/2018 
Pere Frigola té 79 anys i és un home fet a ell mateix. Com a pagès ha viscut diferents èpoques de la mateixa finca, que ha passat de la producció de llet a la carn d'engreix i, finalment, a la producció de fruita. Mai va anar a la Universitat però coneixements no li manquen amb l’experiència i altres formacions específiques en temes com l’alimentació animal o l’administració, gestió i direcció empresarial. Ha estat administrador d’Agroalimentària Mas Saulot, soci de Girona Fruits i expresident de la Comissió Rectora de l’Associació Denominació de Qualitat Poma de Girona, actualment IGP Poma de Girona. Pere Frigola ens explica en aquesta entrevista què hi ha darrera de la IGP Poma de Girona. La fructicultura ha evolucionat molt els darrers anys i els distintius de qualitat poden ser una ajuda per donar a conèixer les produccions locals.

"Girona és lúnica província de lEstat que té autoritzacions a tot el cicle per poder exportar carn de porc als Estats Units"

Carles Carreras   24/04/2013
"Girona és l'única província de l'Estat que té autoritzacions a tot el cicle per poder exportar carn de porc als Estats Units"

"Seafood és la gran oportunitat de convertir Barcelona en lepicentre del mercat pesquer del sud dEuropa"

Leandro Serra Pallarès   15/10/2012
"Seafood és la gran oportunitat de convertir Barcelona en l'epicentre del mercat pesquer del sud d'Europa"

"La crisi no ha provocat un estalvi en seguretat alimentària sinó tot el contrari"

Alfons Vilarrasa i Cagigós   20/07/2012
"La crisi no ha provocat un estalvi en seguretat alimentària sinó tot el contrari"

"Fruit.net ens ajuda a millorar la nostra oferta de producte sa i segur"

Venanci Grau i Marull   25/06/2012
"Fruit.net ens ajuda a millorar la nostra oferta de producte sa i segur"

"INTER2000 permet als laboratoris disposar dun mitjà per garantir la competència tècnica i la fiabilitat dels seus resultats"

Mireia Medina   01/06/2012
"INTER2000 permet als laboratoris disposar d'un mitjà per garantir la competència tècnica i la fiabilitat dels seus resultats"