Entrevistes a persones rellevants del món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

Arnau Queralt i Bassa
ENTREVISTA
 | 22/09/2017 
La sostenibilitat és un factor cada cop més important en les actuacions i els discursos socials, polítics i econòmics. Què representa per al món agroalimentari? Com incideix en les decisions de govern? En parlem amb l’Arnau Queralt, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya.

"El futur passa per adaptar-se als gustos duns clients cada vegada més exigents"

xavier_cont_04_07_11
PREMI PITA 2010
 | 04/07/2011 
Fundador de El Pastoret de la Segarra

"Optimitzem les condicions dels arbres per obtenir el màxim potencial de la fruita"

Arcadi_cont_23_06_11
PREMI PITA 2010
 | 23/06/2011 
President de SAT EDOA

"La cuina no és un show, és una professió"

ferran_cont_25_05_11
GASTRONOMIA CATALANA
 | 25/05/2011 
Xef i copropietari del restaurant El Bulli

"A banda de promoure productes locals, les cooperatives i empreses socials estan arrelades al territori i no existeix el risc de deslocalització"

Cristóbal_Colón_cont_31_01_11
COOPERATIVISME I SOCIETAT
 | 31/01/2011 
Fundador i president de la cooperativa La Fageda

"Si tens un bon producte, a vegades no cal canviar-lo, en tot cas pots innovar en la manera de presentar-lo"

PREMI INNOVACIÓ
 | 09/11/2010 
Millor Jove Artesà Alimentari Innovador