Entrevistes a persones rellevants del món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

Salvador Vergés, fundador de Bas Alimentària i la marca Natrus i guanyador del PITA 2015
ENTREVISTA
 | 24/02/2016 
Renovació, col·laboració, innovació... són alguns dels valors que destaquen en aquesta entrevista amb Salvador Vergés, fundador de Bas Alimentària i la marca Natrus i guanyador del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA), en la modalitat al jove emprenedor innovador. També parlem de crisi, necessitat, superació, família, empresa... de la vida de pagès.

"Un tastador ha de tenir unes habilitats fisiològiques desenvolupades però també una personalitat ferma i respectuosa"

Àngels Calvo
SECTOR OLEÍCOLA
 | 05/08/2011 
Cap del Panell de Tast Oficial d'Olis Verges d'Oliva de Catalunya

"El futur passa per adaptar-se als gustos duns clients cada vegada més exigents"

xavier_cont_04_07_11
PREMI PITA 2010
 | 04/07/2011 
Fundador de El Pastoret de la Segarra

"Optimitzem les condicions dels arbres per obtenir el màxim potencial de la fruita"

Arcadi_cont_23_06_11
PREMI PITA 2010
 | 23/06/2011 
President de SAT EDOA

"La cuina no és un show, és una professió"

ferran_cont_25_05_11
GASTRONOMIA CATALANA
 | 25/05/2011 
Xef i copropietari del restaurant El Bulli

"A banda de promoure productes locals, les cooperatives i empreses socials estan arrelades al territori i no existeix el risc de deslocalització"

Cristóbal_Colón_cont_31_01_11
COOPERATIVISME I SOCIETAT
 | 31/01/2011 
Fundador i president de la cooperativa La Fageda