Entrevistes a persones rellevants del món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

Fundador de la sidreria Mooma i guanyador del premi PITA 2017 en la modalitat d’empresa agrària.
ENTREVISTA
 | 05/10/2018 
Agroalimentària Mas Saulot, SL (MOOMA) ha resultat guanyadora de la XVI edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) 2017 en la modalitat d’empresa agrària per la implantació d’un nou model de negoci, la primera sidra catalana, basat en donar un valor afegit a les pomes mitjançant la transformació a productes innovadors de qualitat, tot implantant un model integrador a la zona rural que fomenta l’economia local, col·laborativa, circular i sostenible.

“Amb Mooma el que hem fet és agafar l’experiència fructícola familiar i aplicar-la a un model de negoci més innovador”

Pau Frigola   05/10/2018
“Amb Mooma el que hem fet és agafar l’experiència fructícola familiar i aplicar-la a un model de negoci més innovador”

“El desenvolupament d’elaborats carnis amb nivells més baixos de greixos i sal serà el nou cavall de batalla de les especialitats càrnies”

Vicenç Boadas   21/09/2018
“El desenvolupament d’elaborats carnis amb nivells més baixos de greixos i sal serà el nou cavall de batalla de les especialitats càrnies”

“Amb millores en la bioseguretat es pot reduir un 40% la prevalença de Campylobacter en granges de broilers”

Marta Cerdà   06/02/2018
“Amb millores en la bioseguretat es pot reduir un 40% la prevalença de Campylobacter en granges de broilers”

“Els ramaders, agricultors i pescadors són cabdals per garantir l’alimentació al nostre país”

Arnau Queralt i Bassa   22/09/2017
“Els ramaders, agricultors i pescadors són cabdals per garantir l’alimentació al nostre país”

"Hem aplicat tota la innovació que teníem al nostre abast per fer un producte molt diferenciat"

Jordi Capdevila   19/07/2017
"Hem aplicat tota la innovació que teníem al nostre abast per fer un producte molt diferenciat"

"Ladaptació als canvis sempre passa per reconèixer la pròpia identitat"

Oriol Rovira   26/06/2017
"L'adaptació als canvis sempre passa per reconèixer la pròpia identitat"

"La majoria dels canvis en la nostra explotació han estat provocats per demandes del mercat"

Marc Solé   07/06/2017
"La majoria dels canvis en la nostra explotació han estat provocats per demandes del mercat"

"La cuina és un dinamitzador econòmic i cultural"

Carme Ruscalleda   11/05/2017
"La cuina és un dinamitzador econòmic i cultural"

"Hem de fer la tecnologia més accessible per a pimes, joves i altres col·lectius"

Paul Soto   28/04/2017
"Hem de fer la tecnologia més accessible per a pimes, joves i altres col·lectius"

"Sóc molt partidari del plaer. El plaer de cultivar els aliments, cuinar-los i gaudir-los"

Pere Castells Esqué   06/04/2017
"Sóc molt partidari del plaer. El plaer de cultivar els aliments, cuinar-los i gaudir-los"