Entrevistes a persones rellevants del món de l’alimentació i la indústria agroalimentària

Fundador de la sidreria Mooma i guanyador del premi PITA 2017 en la modalitat d’empresa agrària.
ENTREVISTA
 | 05/10/2018 
Agroalimentària Mas Saulot, SL (MOOMA) ha resultat guanyadora de la XVI edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) 2017 en la modalitat d’empresa agrària per la implantació d’un nou model de negoci, la primera sidra catalana, basat en donar un valor afegit a les pomes mitjançant la transformació a productes innovadors de qualitat, tot implantant un model integrador a la zona rural que fomenta l’economia local, col·laborativa, circular i sostenible.

“Amb Mooma el que hem fet és agafar l’experiència fructícola familiar i aplicar-la a un model de negoci més innovador”

Pau Frigola   05/10/2018
“Amb Mooma el que hem fet és agafar l’experiència fructícola familiar i aplicar-la a un model de negoci més innovador”

“El desenvolupament d’elaborats carnis amb nivells més baixos de greixos i sal serà el nou cavall de batalla de les especialitats càrnies”

Vicenç Boadas   21/09/2018
“El desenvolupament d’elaborats carnis amb nivells més baixos de greixos i sal serà el nou cavall de batalla de les especialitats càrnies”

“Amb millores en la bioseguretat es pot reduir un 40% la prevalença de Campylobacter en granges de broilers”

Marta Cerdà   06/02/2018
“Amb millores en la bioseguretat es pot reduir un 40% la prevalença de Campylobacter en granges de broilers”

“Els ramaders, agricultors i pescadors són cabdals per garantir l’alimentació al nostre país”

Arnau Queralt i Bassa   22/09/2017
“Els ramaders, agricultors i pescadors són cabdals per garantir l’alimentació al nostre país”

"Hem aplicat tota la innovació que teníem al nostre abast per fer un producte molt diferenciat"

Jordi Capdevila   19/07/2017
"Hem aplicat tota la innovació que teníem al nostre abast per fer un producte molt diferenciat"

"Ladaptació als canvis sempre passa per reconèixer la pròpia identitat"

Oriol Rovira   26/06/2017
"L'adaptació als canvis sempre passa per reconèixer la pròpia identitat"

"La majoria dels canvis en la nostra explotació han estat provocats per demandes del mercat"

Marc Solé   07/06/2017
"La majoria dels canvis en la nostra explotació han estat provocats per demandes del mercat"

"La cuina és un dinamitzador econòmic i cultural"

Carme Ruscalleda   11/05/2017
"La cuina és un dinamitzador econòmic i cultural"

"Hem de fer la tecnologia més accessible per a pimes, joves i altres col·lectius"

Paul Soto   28/04/2017
"Hem de fer la tecnologia més accessible per a pimes, joves i altres col·lectius"

"Sóc molt partidari del plaer. El plaer de cultivar els aliments, cuinar-los i gaudir-los"

Pere Castells Esqué   06/04/2017
"Sóc molt partidari del plaer. El plaer de cultivar els aliments, cuinar-los i gaudir-los"

"La carn constitueix la millor de les fonts de ferro en una dieta saludable"

Mª Carmen Vidal Carou   23/09/2016
"La carn constitueix la millor de les fonts de ferro en una dieta saludable"

"Afortunadament la relació entre la universitat i lempresa és cada vegada més estreta"

Olga Martín Belloso   21/06/2016
"Afortunadament la relació entre la universitat i l'empresa és cada vegada més estreta"

"El nostre projecte empresarial va néixer amb un objectiu social"

José Luis Rodríguez   24/05/2016
"El nostre projecte empresarial va néixer amb un objectiu social"

"Guanyar el Premi Ruralapps ha estat molt important perquè és un segell de qualitat i confiança"

Emilia Vila   27/04/2016
"Guanyar el Premi Ruralapps ha estat molt important perquè és un segell de qualitat i confiança"

"El Dossier Tècnic és un espai de trobada entre la ciència i els sectors productius"

M. Lourdes Reig   30/03/2016
"El Dossier Tècnic és un espai de trobada entre la ciència i els sectors productius"

"En ramaderia encara queda molt per innovar i tecnificar"

Joan Sanmartín Suñer   18/03/2016
"En ramaderia encara queda molt per innovar i tecnificar"

"La innovació és fruit de la curiositat i lintent de millora"

Carles Figueras Güell   03/03/2016
"La innovació és fruit de la curiositat i l'intent de millora"

"El PITA també reconeix lesperit emprenedor duna generació que sha hagut de reinventar arran de la crisi"

Salvador Vergés   24/02/2016
"El PITA també reconeix l'esperit emprenedor d'una generació que s'ha hagut de reinventar arran de la crisi"

"Una de les qualitats més destacables del Dossier Tècnic és que parla a nivell local, del i per al territori"

Narciso Pastor Saenz   16/02/2016
"Una de les qualitats més destacables del Dossier Tècnic és que parla a nivell local, del i per al territori"

"El Dossier Tècnic reflecteix la riquesa del nostre país en estructures científiques que sadrecen al sector agroalimentari"

Josep Maria Monfort Bolívar   28/01/2016
"El Dossier Tècnic reflecteix la riquesa del nostre país en estructures científiques que s'adrecen al sector agroalimentari"

"En l´alta gastronomia l´oli doliva, en totes les seves formes i textures, ha agafat volada i ja té molta rellevància"

Jeroni Castell   05/01/2016
"En l´alta gastronomia l´oli d'oliva, en totes les seves formes i textures, ha agafat volada i ja té molta rellevància"

"La indústria agroalimentària pot trobar en la supercomputació solucions en làmbit del Big Data i la simulació de fenòmens complexos"

Anna Escoda   09/12/2015
"La indústria agroalimentària pot trobar en la supercomputació solucions en l'àmbit del Big Data i la simulació de fenòmens complexos"

"Innovar és introduir un aspecte diferenciador per augmentar la productivitat de lempresa"

Joel Peris/Raquel Clavell   08/09/2015
"Innovar és introduir un aspecte diferenciador per augmentar la productivitat de l'empresa"

"Estem més a prop que mai dacademitzar la cuina i tenir doctors universitaris en aquesta disciplina"

Pere Castells i Esqué   22/07/2015
"Estem més a prop que mai d'academitzar la cuina i tenir doctors universitaris en aquesta disciplina"

"Els pescadors han de poder viure de la seva feina"

Anna Garriga Ripoll   07/05/2015
"Els pescadors han de poder viure de la seva feina"

"Innovar és un dels nostres objectius constants"

Xavier Espuña i Soler   29/04/2015
"Innovar és un dels nostres objectius constants"

"Som afortunats de tenir els calçots, un dels símbols més genuïns de la gastronomia catalana"

Sebastià Banús   07/01/2015
"Som afortunats de tenir els calçots, un dels símbols més genuïns de la gastronomia catalana"

"Veiem oportunitats de negoci en làrea mediterrània, el Magrib, Llatinoamèrica i Àsia"

Joan Tristany   24/12/2014
"Veiem oportunitats de negoci en l'àrea mediterrània, el Magrib, Llatinoamèrica i Àsia"

"El principal avantatge de Fruit.Net és la interrelació de tot el sector productiu agrícola català per estar a lavantguarda en lús de fitosanitaris"

Francesc M. Obiol Reverter   17/11/2014
"El principal avantatge de Fruit.Net és la interrelació de tot el sector productiu agrícola català per estar a l'avantguarda en l'ús de fitosanitaris"

"Laplicació plurifons al Leader 2014-2020 és una oportunitat per tal de crear una estratègia de desenvolupament local integrada i amb més valor afegit"

Jesús Fierro i Rugall   30/05/2014
"L'aplicació plurifons al Leader 2014-2020 és una oportunitat per tal de crear una estratègia de desenvolupament local integrada i amb més valor afegit"