DOSSIER TÈCNIC | 20/11/2014  DAAM

"Guia Tècnica Fruit.Net per a la producció en cítrics"

Detall de la portada del Dossier Tècnic núm. 73

Detall de la portada del Dossier Tècnic núm. 73

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha editat el Dossier Tècnic número 73, dedicat en aquesta ocasió a “Guia Tècnica Fruit.Net per a la producció en cítrics”.

En aquest Dossier Tècnic, investigadors i tècnics, de l’IRTA-Estació Experimental de l’Ebre a Amposta i del Servei de Sanitat Vegetal del DAAM a les Terres de l’Ebre, ens informen sobre: Què és el Fruit.Net?; Guia tècnica Fruit.Net per a la producció en cítrics; Resultats de l’aplicació de la Guia Tècnica Fruit.Net per a la producció en cítrics.

La presentació del Dossier Tècnic en aquesta ocasió, la realitza Sr. Miquel Molins Elizalde, Director general d’Agricultura i Ramaderia del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, i en l’entrevista de la contraportada podem conèixer l’opinió de Francesc M. Obiol Reverter, director de qualitat de l’Exportadora d’Agris d’Alcanar, SCCL. Alcanar (Montsià).
 

El més llegit

Jornades tècniques del 22 al 28 d’octubre

El grup Leader Associació per al Desenvolupament Rural de la Catalunya Central crea la primera eina d'economia circular per al món rural

S’obren les inscripcions a 11 cursos de formació a distància