El Campus Empresarial Agrari estrena nou espai web a RuralCat

CAMPUS EMPRESARIAL AGRARI | 13/06/2018  Ruralcat

El Campus Empresarial Agrari estrena nou espai web a RuralCat

Les 14 escoles agràries del DARP treballen de forma conjunta en el Campus Empresarial Agrari per oferir una àmplia gamma de cursos i jornades de temàtica empresarial, tant a distància com en format presencial o semipresencial.

Infografia: Les 14 escoles agràries del DARP treballen de forma conjunta en el Campus Empresarial Agrari. Font: DARP

Infografia: Les 14 escoles agràries del DARP treballen de forma conjunta en el Campus Empresarial Agrari. Font: DARP

Informació relacionada

  1. Escola Agrària de Tàrrega

El Campus Empresarial Agrari, impulsat pel Departament d’Agricultura, és l'espai públic de referència per a la formació en gestió empresarial del sector agroalimentari de Catalunya

Ha desenvolupat un model formatiu innovador amb una gran flexibilitat, modular, escalable i amb diferents itineraris que permet ajustar la formació a la realitat empresarial i les necessitats individuals de cadascú. També aposta per activar els intercanvis entre empresaris i integrar l’aprenentatge informal. Això el converteix en referència per a tot tipus de públic, des d’estudiants de FP a empresaris, emprenedors o personal de cooperatives i entitats del sector. A més permet triar el millor tipus de formació segons convingui: presencial, semi presencial o a distància.

El Campus Empresarial Agrari a RuralCat

A partir d’ara, els interessats poden trobar tota la informació a l’espai web de RuralCat, que facilita la cerca de cursos, seminaris i jornades per dates, temàtiques i zona geogràfica. També ofereix cursos de formació en obert (d’accés lliure per a usuaris del portal), un apartat de documentació sobre temes relacionats amb la gestió empresarial agrària i notícies i butlletins informatius. A més, allotja la Comunitat virtual per al professorat de les escoles agràries amb recursos per a la docència.

Oferta formativa 

El Campus Empresarial Agrari compta amb els recursos del Servei de Formació i les 14 escoles agràries del DARP. A més coordinarà activitats amb el conjunt dels agents que treballen en aquest camp al territori: CAT emprèn, escoles de negocis, universitats i organitzacions empresarials.

Ofereix una cinquantena de cursos en tots els àmbits de la gestió empresarial:

-Planificació: estratègia, plans d’empresa, millora de processos, qualitat...
-Administració: comptabilitat, costos, finançament, assegurances, recursos humans...
-Normativa: legislació, fiscalitat, contractació, associacionisme...
-Comercialització: màrqueting, tècniques de venda, exportació...
-Habilitats: negociació, lideratge, comunicació, creativitat...

Per més informació podeu adreçar-vos a:

campusempresarialagrari@gencat.cat 
Escola Agrària de Tàrrega
Avinguda de Tarragona, s/n P
25300 Tàrrega 
Telèfons: 973310715 – 973310350

 

Recomanacions de reg en agricultura

ATENCIÓ: Si sou usuaris registrats podreu accedir a la versió completa de les recomanacions de reg a la intranet, que us permetrà guardar les dades dels vostres jardins i rebre setmanalment les recomanacions de reg via correu electrònic i via missatgeria mòbil (SMS) (fins a 3 sectors). D'igual manera, els usuaris registrats també podran consultar informes de les parcel·les de reg , que, a més a més, podran imprimir. Vull registrar-me ara.

Introdueix la següent informació per obtenir la recomanació de reg d'aquesta setmana per al teu cultiu

Pas 1 - Dades climàtiques

Imatge Estació

Data actual 19/06/2018

Selecciona l'estació de la XAC més propera i prem el botó 'Tria'

Comarca