Vuit cellers catalans i l'Incavi porten la Festa del Vi Novell a Barcelona

VI | 14/11/2017  DARP

Vuit cellers catalans i l'Incavi porten la Festa del Vi Novell a Barcelona

La celebració tindrà lloc el proper dissabte 18 de novembre, d’11.00 a 20.00 hores al Palau Robert, i es podran tastar tots els vins novells de 2017

Fotografia de representants dels 8 cellers al Palau Robert. Font: DARP

Fotografia de representants dels 8 cellers al Palau Robert. Font: DARP

Arxius relacionats

Vuit cellers catalans productors de vins novells amb denominació d’origen han sumat esforços per promocionar aquest estil de vins i organitzar una Festa del Vi Novell a la ciutat de Barcelona. La iniciativa ha estat presentada pels cellers participants i l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), que col·labora i dóna suport a l’esdeveniment, en una roda de premsa que ha comptat amb la presència del cellerista Toni Falgueres, figura clau en la recuperació de la tradició del vi novell a Catalunya, i la periodista Empar Moliner, que inaugurarà la festa i farà d’ambaixadora del vi novell 2017.

Al llarg de la festa, que tindrà lloc als jardins del Palau Robert el proper dissabte 18 de novembre, d’11.00 a 20.00 hores, els cellers participants oferiran la degustació de tots els vins novells de 2017.

Aquesta iniciativa de promoció del vi novell català amb denominació d’origen pretén portar la tradició del vi novell al mercat actual, donant a conèixer la qualitat de l’oferta, la temporalitat del seu consum i el relat al voltant del vi novell, vi nou, que mostra les primeres notes de com seran els vins de l’anyada. En aquest sentit, s’han establert criteris qualitatius per a l’admissió de cellers i vins al projecte de promoció i també s’ha creat el “Decàleg del vi novell”.

 

Els cellers participants a la Festa del vi novell 2017 són:

  • Carles Andreu (Pira, Conca de Barberà)
  • Celler Cooperatiu Espolla (Espolla, Alt Empordà)
  • Celler Cooperatiu La Granada (La Granada, Alt Penedès)
  • Celler Masroig (El Masroig, Priorat)
  • Maset (La Granada, Alt Penedès)
  • Portell Vins i Caves (Sarral, Conca de Barberà)
  • Sant Josep Vins (Bot, Terra Alta)
  • Vins Petxina (Manresa, Bages)

 

 

Recomanacions de reg en agricultura

ATENCIÓ: Si sou usuaris registrats podreu accedir a la versió completa de les recomanacions de reg a la intranet, que us permetrà guardar les dades dels vostres jardins i rebre setmanalment les recomanacions de reg via correu electrònic i via missatgeria mòbil (SMS) (fins a 3 sectors). D'igual manera, els usuaris registrats també podran consultar informes de les parcel·les de reg , que, a més a més, podran imprimir. Vull registrar-me ara.

Introdueix la següent informació per obtenir la recomanació de reg d'aquesta setmana per al teu cultiu

Pas 1 - Dades climàtiques

Imatge Estació

Data actual 20/06/2018

Selecciona l'estació de la XAC més propera i prem el botó 'Tria'

Comarca