Entrevistes a persones rellevants del món de l’agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural

Arnau Queralt i Bassa
ENTREVISTA
 | 22/09/2017 
La sostenibilitat és un factor cada cop més important en les actuacions i els discursos socials, polítics i econòmics. Què representa per al món agroalimentari? Com incideix en les decisions de govern? En parlem amb l’Arnau Queralt, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya.
Arnau Queralt i Bassa
ENTREVISTA
 | 22/09/2017 
Director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS)
Jordi Capdevila és enginyer tècnic agrícola i un dels quatre germans que porta l'explotació agrícola i ramadera Sargaire i la marca Carn Sargaire.
ENTREVISTA
 | 19/07/2017 
Directiu Carn Sargaire
Oriol Rovira és el xef del restaurant Els Casals, vinculat a l'explotació familiar de Cal Rovira
ENTREVISTA
 | 26/06/2017 
Xef d'Els Casals
Marc Solé de Cal Peretò
ENTREVISTA
 | 07/06/2017 
Cap de Cal Peretó
Carme Ruscalleda, xef i empresària al capdavant dels restaurants Sant Pau. Autor: Carles Allende
ENTREVISTA
 | 11/05/2017 
Xef i empresària al capdavant dels restaurants Sant Pau