Entrevistes a persones rellevants del món de l’agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural

Quiònia Pujol és biòloga i agricultora. Òscar Mogilnicki és enginyer i forner aficionat. Tots dos han creat la micro cerveseria Lo Vilot.
ENTREVISTA
 | 15/06/2018 
El projecte de creació de la cerveseria Lo Vilot ha estat guanyador de la XVI edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) 2017 en la modalitat a l’agroindústria. La Quiònia i l’Oscar van començar a fer cervesa a casa i, donada la dificultat de trobar ingredients ecològics, aviat ens van decidir a conrear-los ells mateixos, primer amb poca quantitat per veure la viabilitat del projecte i cada any afegint hectàrees i nous processos al projecte. A dia d'avui tenen la única granja cervesera del país i una de les poques a nivell europeu.
Quiònia Pujol és biòloga i agricultora. Òscar Mogilnicki és enginyer i forner aficionat. Tots dos han creat la micro cerveseria Lo Vilot.
ENTREVISTA
 | 15/06/2018 
Quiònia Pujol és biòloga i agricultora. Òscar Mogilnicki és enginyer i forner aficionat.
Alfons Vázquez Obiols és llicenciat en veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona i Diplomat en Sanitat per l’Escuela Nacional de Salud Pública. La seva trajectòria professional es centra en els àmbits de la sanitat i la nutrició animal i la seguretat alimentària. És el responsable de la implementació i seguiment del Reglament (CE) núm. 183/2005 sobre la higiene dels pinsos.
ENTREVISTA
 | 09/05/2018 
Responsable del seguiment del Reglament (CE) núm. 183/2005 sobre la higiene dels pinsos. Unitat de Nutrició Animal i Medicament Veterinari de la Direcció E (Seguretat d’Aliments i Pinsos i Innovació) de la DG SANTE
Ramon Ribot és Enginyer tècnic agrícola, especialitat en horta i fruita. Va ser gerent de la Cooperativa Conca de la Tordera fins a finals de 2015, moment en que es va jubilar, tot i que continua col·laborant amb la cooperativa.
ENTREVISTA
 | 18/05/2018 
Membre de la Cooperativa Conca de la Tordera
En Jaume Casadesús Brugués és Dr. en Biologia i Enginyer Informàtic. Després de treballar a la Universitat de Barcelona, l’any 2001 va entrar a formar part de l’IRTA. Actualment és el Cap del Programa d’Ús Eficient de l’Aigua en Agricultura. Està especialitzat en l’adaptació de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (TICs) per a atendre reptes de l’agricultura i el medi ambient. La seva línia de recerca actual consisteix en la supervisió i control automatitzats del reg integrant sensors d’aigua al sòl i simulació de la demanda hídrica dels cultius.
ENTREVISTA
 | 18/03/2018 
Cap del Programa Ús Eficient de l’Aigua en Agricultura de l’IRTA
Marta Cerdà és doctora en ciències biològiques especialitzada en microbiologia per la Universitat de Barcelona i, des del 2004, investigadora al CReSA-IRTA. Col·labora en els màsters de Biotecnologia Molecular i de Microbiologia Avançada de la Universitat de Barcelona. Actualment la seva recerca està centrada en zoonosis bacterianes incloent resistències antimicrobianes i epidemiologia i control de patògens transmesos per aliments.
ENTREVISTA
 | 06/02/2018 
Researcher Animal Health Program (CRESA – IRTA)