Entrevistes a persones rellevants del món de l’agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural

Paolo de Castro   17/02/2010
"El repte no és reduir la producció sinó produir més per alimentar al món"
Mª Rosa Llombart   17/02/2010
"Els mètodes culturals són importants per arribar a un equilibri a l'entorn i un bon control de plagues"
Mario Barajas   17/02/2010
"Les tecnologies permeten als individus ampliar les seves xarxes socials i millorar el seu aprenentatge"
Oriol Oró   17/02/2010
"La Fira esdevé un recurs afegit per a revitalitzar el mercat"
Joaquim Llena   17/02/2010
"La formació i la innovació són la clau per a afrontar el futur amb garanties"
Ramon Albajes   17/02/2010
"És un bon moment per apostar definitivament per la Protecció Integrada en tots els terrenys'
Montserrat Pujolà   17/02/2010
"La tendència actual és la minimització i racionalització de l'ús de l'aigua"
Teresa Reñé i Anna Vilaseca   17/02/2010
"Les dones han estat i són claus en la vertebració de la societat rural"
José Argilés   17/02/2010
"Els xurros, si no se'n fa un consum abusiu, no tenen perquè resultar perjudicials"
Benito Medina   17/02/2010
"Tenir collita de setembre a maig ens permet diversificar el risc"
Miquel Collell   17/02/2010
"EuroPorc no és sols un congrés de dos dies sinó que està present tot l'any"
Víctor Pascual   17/02/2010
"Davant la conjuntura econòmica actual les fires adquireixen ple sentit"
Tomàs Cuadrado   17/02/2010
"La presència de vins foranis a Catalunya ha estat com un avançament de Fórmula 1"
Pere Castells   17/02/2010
"No fem cuina molecular. Fem ciència i cuina"
Victoria Pons   17/02/2010
"L'assessorament nutricional, ja sigui per sedentaris o per esportistes, no pot ser mai universal"