Toggle navigation
Cerca
Cerca
Segueix-nos a:
Inici
Accés a Inici
Agricultura de Precisió
Campus Empresarial
Fruit.Net
Oficina Assessorament
Oficina de Fertilització
Oficina de l'Oli
Oficina del Regant
Sanitat Vegetal
Suport a la Indústria Agroalimentària
Xarxa-i.CAT
Informació
Accés a Informació
Actualitat
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Centre de documentació
Entrevistes
Infografies
Premis
Reportatges
Formació
Accés a Formació
Cercador Formació
Cursos a distància
Jornades tècniques
Més Formació
Veterinaris
Eines i Serveis
Accés a Eines i Serveis
Eines
Serveis
Transferència Tecnològica
Accés a Transferència Tecnològica
Cercador jornades
Documentació Jornades
Inscripció Jornada tècnica
PATT a la teva bústia
Ponències
Preguntes freqüents (FAQ)
Qui som?
Accés a Qui som?
Benvinguda
Welcome
Comunitat
Contacte
Mapa web
Accedeix
>
Segueix-nos a:
Salta al contigut
Informació
/
Entrevistes
/
Entrevistes a persones rellevants del món de l’agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural
Montserrat Pujolà
"La tendència actual és la minimització i racionalització de l'ús de l'aigua"
07/07/2009
Teresa Reñé i Anna Vilaseca
"Les dones han estat i són claus en la vertebració de la societat rural"
29/06/2009
José Argilés
"Els xurros, si no se'n fa un consum abusiu, no tenen perquè resultar perjudicials"
15/06/2009
Benito Medina
"Tenir collita de setembre a maig ens permet diversificar el risc"
08/06/2009
Miquel Collell
"EuroPorc no és sols un congrés de dos dies sinó que està present tot l'any"
19/05/2009
Víctor Pascual
"Davant la conjuntura econòmica actual les fires adquireixen ple sentit"
06/05/2009
Tomàs Cuadrado
"La presència de vins foranis a Catalunya ha estat com un avançament de Fórmula 1"
21/04/2009
Pere Castells
"No fem cuina molecular. Fem ciència i cuina"
14/04/2009
Victoria Pons
"L'assessorament nutricional, ja sigui per sedentaris o per esportistes, no pot ser mai universal"
30/03/2009
Pere Gatnau Roca
"Les Jornades Tècniques de la Fira abordaran eines per fer front a la crisi"
16/03/2009
Daniel Valls
"L'aliment ecològic té un valor afegit de respecte pel medi ambient"
09/03/2009
David Lapuerta
"Barcelona Degusta permet als petits productors explicar el seu valor diferencial"
02/03/2009
Isabel Coderch
"Les escoles trien menjar ecològic per una qüestió de salut i qualitat"
05/01/2009
Josep Pere Colat
"El cooperativisme agrari és un model amb molt de futur"
01/12/2008
Josep Maria Monfort
"El sector agroalimentari ha de veure l'IRTA com el seu soci tecnològic"
19/11/2008
Pàgina 11 de 17
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 151 - 165 de 255 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →