Entrevistes a persones rellevants del món de l’agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural

Pere Gatnau Roca   17/02/2010
"Les Jornades Tècniques de la Fira abordaran eines per fer front a la crisi"
Daniel Valls   17/02/2010
"L'aliment ecològic té un valor afegit de respecte pel medi ambient"
David Lapuerta   17/02/2010
"Barcelona Degusta permet als petits productors explicar el seu valor diferencial"
Isabel Coderch   17/02/2010
"Les escoles trien menjar ecològic per una qüestió de salut i qualitat"
Josep Pere Colat   17/02/2010
"El cooperativisme agrari és un model amb molt de futur"
Josep Maria Monfort   17/02/2010
"El sector agroalimentari ha de veure l'IRTA com el seu soci tecnològic"
Vicent Sanchís   17/02/2010
"La indústria alimentària absorbeix amb facilitat els llicenciats en Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UdL"
Lluís Batllosera   17/02/2010
"Tendirem a un menor nombre d'explotacions de vaquí de llet, més professionals i més grans"
Antoni Sansalvadó   17/02/2010
"Molta gent i moltes empreses no són conscients de la pobresa i la fam a casa nostra"
Albert Puigdemont   17/02/2010
"El sector ramader necessita unitat i constància en les polítiques per mantenir-se viable"
Francesc Cribillers   17/02/2010
"En un futur molta gent tornarà a apropar-se a la natura i a una vida més tradicional"
Montserrat Gil de Bernabé   17/02/2010
"Mercabarna és una ciutat on hi ha activitat les 24 hores del dia"
Ramon Casamada   17/02/2010
"Hem de procurar que el màxim beneficiari d'una DOP sigui el productor"
José Luis Pérez   17/02/2010
"Les mesures contra la sequera no interfereixen en la gestió dels usos de regadiu del nostre sistema"
Raimon Traver   17/02/2010
"L'embotit curat és un producte més associat a la nostra cultura que a la islàmica"