Entrevistes a persones rellevants del món de l’agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural

Ramón Carné   17/10/2017
“La majoria de Comunitats de Regants de Catalunya són molt bones gestores de l’aigua“
Arnau Queralt i Bassa   22/09/2017
“Els ramaders, agricultors i pescadors són cabdals per garantir l’alimentació al nostre país”
Jordi Capdevila   19/07/2017
"Hem aplicat tota la innovació que teníem al nostre abast per fer un producte molt diferenciat"
Oriol Rovira   26/06/2017
"L'adaptació als canvis sempre passa per reconèixer la pròpia identitat"
Marc Solé   07/06/2017
"La majoria dels canvis en la nostra explotació han estat provocats per demandes del mercat"
Carme Ruscalleda   11/05/2017
"La cuina és un dinamitzador econòmic i cultural"
Paul Soto   28/04/2017
"Hem de fer la tecnologia més accessible per a pimes, joves i altres col·lectius"
Pere Castells Esqué   06/04/2017
"Sóc molt partidari del plaer. El plaer de cultivar els aliments, cuinar-los i gaudir-los"
Miquel Pujol Palol   25/03/2017
"Uns farratges de qualitat i ben fets estalvien costos i fan produir més"
Marcel·lí Torras   27/01/2017
"La millora de la gestió de la fertilització tot just comença i ha d'anar acompanyada d'un teixit tècnic"
Miguel Ángel Mateo Mínguez   22/11/2016
"Els aiguamolls i les praderies marines capturen i segresten el carboni entre 10 i 30 vegades millor que un bosc tropical"
Mª Carmen Vidal Carou   23/09/2016
"La carn constitueix la millor de les fonts de ferro en una dieta saludable"
Carles Luz   05/07/2016
"La fusta és un recurs natural del municipi que podem aprofitar en el nostre benefici"
Olga Martín Belloso   21/06/2016
"Afortunadament la relació entre la universitat i l'empresa és cada vegada més estreta"
José Luis Rodríguez   24/05/2016
"El nostre projecte empresarial va néixer amb un objectiu social"