Entrevistes a persones rellevants del món de l’agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural

Jordi Capdevila   13/11/2013
"Un bon màrqueting és tant important com una bona producció"
Francesc Batalla i Camarasa   30/10/2013
"L'assessorament del nostre expert en nutrició és fonamental per a l'explotació"
Cèsar Morin   16/10/2013
"Els tècnics assessors han de ser una peça clau en la transferència de nous coneixements"
Jordi Jané Viñals   08/10/2013
"Les empreses de serveis energètics aporten benefici econòmic, comoditat i tranquil·litat"
Salvador Samitier i Martí   06/09/2013
"La suma de moltes petites accions per fer front al canvi climàtic dona esperances per un futur millor"
Robert Rosell   29/07/2013
"És important que tots ens impliquem en oferir un producte de qualitat"
Pere Muxí Rubio   23/05/2017
“La tòfona no deixa indiferent a ningú”
Pere Muxí Rubio   25/06/2013
"La tòfona no deixa indiferent a ningú"
Joan Viñolas i Esteva   05/06/2013
"Una explotació és fruit de l'esforç de molta gent durant molts anys i ara patim pel futur"
Ciriac Carbó Gestoso   22/05/2013
"Creiem en la necessitat de potenciar la intercooperació"
Albert Duaigües   08/05/2013
"La majoria de les millores mediambientals comporten un estalvi econòmic"
Carles Carreras   24/04/2013
"Girona és l'única província de l'Estat que té autoritzacions a tot el cicle per poder exportar carn de porc als Estats Units"
Ramon Cuadros Claria   06/03/2013
"L'aigua és un recurs escàs que cal gestionar amb responsabilitat i coneixements agronòmics"
Pep Salas i Prat   15/02/2013
"Tothom dona per fet l'increment del preu de l'energia i si no actuem ara després pot ser massa tard"
Miquel Rovira i Comas   10/12/2012
"Cooperar és sumar, és coneixement i és aprendre a treballar amb diferents agents i entitats"