Entrevistes a persones rellevants del món de l’agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural

José Abellán Gómez   30/01/2012
"És necessari que existeixi un intercanvi real entre el productor del coneixement i el que l'aplica"
Josep Usall   22/11/2011
"Fruit.net és més que un projecte, és una forma de treballar"
Àngels Calvo   05/08/2011
"Un tastador ha de tenir unes habilitats fisiològiques desenvolupades però també una personalitat ferma i respectuosa"
Immaculada Viñas Almenar   27/07/2011
"És important investigar la manera d'oferir una fruita amb valor afegit perquè el producte final resulti tan satisfactori com a beneficiós"
Narcís Grèbol   11/07/2011
"Prevenir, controlar i eliminar els biofilms, contribueix a millorar la seguretat dels aliments"
Xavier Pont   04/07/2011
"El futur passa per adaptar-se als gustos d'uns clients cada vegada més exigents"
Arcadi Calderó   23/06/2011
"Optimitzem les condicions dels arbres per obtenir el màxim potencial de la fruita"
Emili Montesinos Seguí   03/06/2011
"El canvi climàtic és un factor molt important en la fitopatologia"
Ferran Adrià   25/05/2011
"La cuina no és un show, és una professió"
Joan Esteve Julià   29/04/2011
"És important la transferència tecnològica perquè l'agricultor sàpiga calibrar bé els equips i que el producte arribi a la planta sense deriva ni contaminació"
Maria Àngels Oliver   13/04/2011
"Propietats d'alguns aliments com el pH final, el color o la capacitat per retenir aigua, permeten elaborar de forma diferent determinats productes carnis"
Owen Jones   01/04/2011
"Els plaguicides naturals són menys perillosos que els convencionals i no deixen residus en el conreu"
Richard Strange   28/03/2011
"Quasi el 40% de les collites mundials es perden per les malalties"
Antoni Seguí Parpal   24/03/2011
"Parlo de comunicació per a la innovació"
Francesc Casañas   25/02/2011
"No totes les varietats tradicionals són bones però algunes joies poden atreure als consumidors"