Entrevistes a persones rellevants del món de l’agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural

Cristóbal Colón   31/01/2011
"A banda de promoure productes locals, les cooperatives i empreses socials estan arrelades al territori i no existeix el risc de deslocalització"
Lucía Callejón   12/01/2011
"Els pagesos que conreen productes exògens encara són pocs"
Alfons Buisan Gómez del Moral   03/01/2011
"La nova normativa ha comportat una disminució important i progressiva d'algunes varietats i l'encariment dels costos"
Manel Berenguer   17/12/2010
"Una granja de màxim nivell en productivitat no està renyida amb una bona gestió mediambiental"
Lluís Estrada   09/11/2010
"Si tens un bon producte, a vegades no cal canviar-lo, en tot cas pots innovar en la manera de presentar-lo"
Antoni Falgueras i Pujol   29/10/2010
"Sempre hem posat a primera línia els vins, licors i brandis catalans, i ara encara més perquè tenen molta qualitat"
Josep Maria Albet i Noya   20/10/2010
En un futur "tots els vins seran ecològics"
Josep Maria Morell   24/09/2010
"El cargol és un ingredient important i pels restauradors actuals és un plaer rescatar i difondre les receptes tradicionals, i innovar"
Eusebi Esgleas i Pares   06/09/2010
"Hem d'adequar la flota als recursos existents i respectar el medi ambient, però no ens podem oblidar del pescador"
Baldiri Guitart   23/08/2010
"Incentivar la sembra de llavor certificada és incentivar la qualitat"
Pablo Rodríguez   30/07/2010
"Hem seqüenciat el genoma complet de l'agent causal d'una malaltia tan important com ho és la tuberculosi de l'olivera"
Robert Savé   09/07/2010
"El canvi climàtic no té per què causar grans problemes en l'agricultura, si sabem adaptar-nos-hi i seguim produint bons productes amb valor afegit"
Jordi Vilarrasa   02/07/2010
"Sabíem que si volíem viure de la pagesia havíem de produir i comercialitzar nosaltres mateixos els productes"
Raoul Battle-Font   26/06/2010
"El CIVAM trasllada a l'àmbit quotidià els reptes futurs per tal d'enfortir un món rural debilitat"
Antoni Cambredó   25/02/2011
"Potenciem les jornades tècniques per oferir un major valor afegit a visitants i expositors"