Entrevistes a persones rellevants del món de l’agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural

Valeri Salgot   17/06/2010
"La nostra darrera aposta és el compromís amb la sostenibilitat i l'ecologia; per això hem engegat aquesta granja que ha obtingut la distinció del DAR"
Esteve Bosch   14/05/2010
En 15 anys, l'ase català podria superar el perill d'extinció
Joan Castells   29/04/2010
"Darrera d'un gran cuiner sempre hi ha productes de gran qualitat"
Eduard Mata Albert   22/04/2010
"Estem duent a terme els treballs necessaris per a l'elaboració del Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2011-2015".
Albert de Moner Santilari   09/04/2010
"Hem aconseguit implantar i consolidar la vaca bruna, ara toca treballar per a la seva expansió i millora genètica."
Verònica Martínez   31/03/2010
"Els consumidors estan cansats de pagar molt per poc"
Ramon Lluís Lletjós i Castells   25/03/2010
"Cal fixar uns costos de producció per sota dels quals no es pugui vendre"
Albert de Moner i Santilari   16/03/2010
"El programa de control de rendiments i millora genètica és clau pel futur de la raça bruna"
Stéphane Le Foll   26/02/2010
"L'agricultura pot ser una gran aliada en la lluita contra l'escalfament global"
Silvio Elías   08/02/2010
"Més del 50% dels productes ecològics que distribuïm són fets a Catalunya"
Janice Albert   26/02/2010
"Comptar amb etiquetes clares ajuda a diferenciar els productes alimentaris"
José Ramón Castells   09/02/2010
"La principal característica del nostre musclo és el gust, la textura i la qualitat diferenciada"
Toni Torrent   26/02/2010
"L'agricultura pot ser una gran aliada en la lluita contra l'escalfament global"
Francesc Blanch   17/02/2010
"La verema d'enguany ha estat formidable"
Ferran Adrià   17/02/2010
"Prefereixo una bona sardina a una llagosta dolenta"