Entrevistes a persones rellevants del món de l’agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural

Pau Frigola   05/10/2018
“Amb Mooma el que hem fet és agafar l’experiència fructícola familiar i aplicar-la a un model de negoci més innovador”
Vicenç Boadas   21/09/2018
“El desenvolupament d’elaborats carnis amb nivells més baixos de greixos i sal serà el nou cavall de batalla de les especialitats càrnies”
Laia Roig   07/09/2018
“Hem viscut molts moments inoblidables que omplen professionalment i personalment”
Jordi Canaldas   24/08/2018
“La FAD va néixer amb el repte d’aconseguir que la formació a distància fos una realitat en el món rural”
Octavi Quintana-Trias   10/08/2018
“La prioritat de PRIMA és entendre els lligams entre l’aigua, l’agricultura i l’alimentació i promoure’n una gestió integrada”
Tristram Stuart i Carina Millstone   27/07/2018
“A Catalunya tenim el privilegi de treballar amb organitzacions molt desenvolupades i actives”
Albert Sala   12/07/2018
“La jardineria sostenible sorgeix de la idea de fer parcs i jardins amb espècies adaptades al nostre medi per estalviar recursos externs”
José T. Esquinas   29/06/2018
"Hem de protegir les varietats locals precisament perquè tenen un valor incalculable"
Quiònia Pujol i Òscar Mogilnicki   15/06/2018
“Haver aconseguit la primera cervesa a Catalunya que porta el segell de proximitat ha estat un somni fet realitat”
Alfons Vázquez Obiols   09/05/2018
“En el nou Reglament es proposarà la prohibició de l’ús preventiu de pinsos medicamentosos”