Entrevistes a persones rellevants del món de l’agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural

Marta Cerdà és doctora en ciències biològiques especialitzada en microbiologia per la Universitat de Barcelona i, des del 2004, investigadora al CReSA-IRTA. Col·labora en els màsters de Biotecnologia Molecular i de Microbiologia Avançada de la Universitat de Barcelona. Actualment la seva recerca està centrada en zoonosis bacterianes incloent resistències antimicrobianes i epidemiologia i control de patògens transmesos per aliments.
ENTREVISTA
 | 06/02/2018 
Des de l’any 2005 Campylobacter spp s’ha convertit en un patogen zoonòtic molt rellevant, responsable de toxiinfeccions alimentàries humanes. Es calcula que, a la Unió Europea, hi ha uns 9 milions de casos anuals. En aquesta entrevista parlem amb Marta Cerdà, investigadora al CReSA-IRTA, sobre com afecta aquest bacteri la producció avícola.
Joan Salvador Minguet Pla és Cap del servei de formació agrària del DAAM
ENTREVISTA
 | 12/05/2014 
Cap del servei de formació agrària del DAAM - Castellnou de Seana (Pla d'Urgell)
La doctora Claude de Vallavieille-Pope és investigadora del centre de l'INRA a Versailles-Grignon
ENTREVISTA
 | 16/04/2014 
BioIologie Gestion des Risques en agriculture: Champignons Pathogènes des Plantes, INRA Versailles-Grignon
Josep Mataró és enginyer tècnic agrícola, diplomat forestal, empresari i president de l'Associació de Propietaris del Montseny
ENTREVISTA
 | 06/02/2014 
President de l'Associació de Propietaris del Montseny
Jordi Capdevila és enginyer tècnic agrícola en explotacions agropecuàries i el germà gran dels quatre que porten l'explotació agrícola i ramadera Sargaire S.L.
ENTREVISTA
 | 13/11/2013 
direcció de Carn Sargaire
Francesc Batalla és president de l'Associació de Productors d'Oví i Cabrum de Qualitat de Catalunya (APROC)
ENTREVISTA
 | 30/10/2013 
President de l'Associació de Productors d'Oví i Cabrum de Qualitat de Catalunya (APROC)