Entrevistes a persones rellevants del món de l’agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural

Marta Cerdà és doctora en ciències biològiques especialitzada en microbiologia per la Universitat de Barcelona i, des del 2004, investigadora al CReSA-IRTA. Col·labora en els màsters de Biotecnologia Molecular i de Microbiologia Avançada de la Universitat de Barcelona. Actualment la seva recerca està centrada en zoonosis bacterianes incloent resistències antimicrobianes i epidemiologia i control de patògens transmesos per aliments.
ENTREVISTA
 | 06/02/2018 
Des de l’any 2005 Campylobacter spp s’ha convertit en un patogen zoonòtic molt rellevant, responsable de toxiinfeccions alimentàries humanes. Es calcula que, a la Unió Europea, hi ha uns 9 milions de casos anuals. En aquesta entrevista parlem amb Marta Cerdà, investigadora al CReSA-IRTA, sobre com afecta aquest bacteri la producció avícola.
Cèsar Morin és tècnic de la Cooperativa Fruits Secs de les Garrigues
ENTREVISTA
 | 16/10/2013 
Tècnic de la Cooperativa Fruits Secs de les Garrigues, Maials (Segrià)
Jordi Jané és director de Fustes Jané i Ecotermik
ENTREVISTA
 | 08/10/2013 
Director de Fustes Jané i Ecotermik
Salvador Samitier, director de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic
ENTREVISTA
 | 06/09/2013 
Director de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic
Robert Rosell és soci de Matèries forestals, S.L.
ENTREVISTA
 | 29/07/2013 
Soci i president de Matèries forestals, S.L. MATFOR
Pere Muxí va ser guardonat amb el Premi PITA 2012 al jove emprenedor innovador
ENTREVISTA
 | 23/05/2017 
Empresari (La Tofonera) i Premi PITA 2012 al jove emprenedor innovador