Entrevistes a persones rellevants del món de l’agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural

Marta Cerdà és doctora en ciències biològiques especialitzada en microbiologia per la Universitat de Barcelona i, des del 2004, investigadora al CReSA-IRTA. Col·labora en els màsters de Biotecnologia Molecular i de Microbiologia Avançada de la Universitat de Barcelona. Actualment la seva recerca està centrada en zoonosis bacterianes incloent resistències antimicrobianes i epidemiologia i control de patògens transmesos per aliments.
ENTREVISTA
 | 06/02/2018 
Des de l’any 2005 Campylobacter spp s’ha convertit en un patogen zoonòtic molt rellevant, responsable de toxiinfeccions alimentàries humanes. Es calcula que, a la Unió Europea, hi ha uns 9 milions de casos anuals. En aquesta entrevista parlem amb Marta Cerdà, investigadora al CReSA-IRTA, sobre com afecta aquest bacteri la producció avícola.
ENTREVISTA A JOSEP MARIA PAGÈS I GRAU
 | 17/02/2010 
Director de l'Estació Experimental Mas Badia
NOVES TECNOLOGIES
 | 17/02/2010 
Cap del Servei de Transferència Tecnològica del DAAM
GENÈTICA VEGETAL
 | 17/02/2010 
Responsable del Departament de Genètica vegetal de l'IRTA
Dr. Joan Girona
ENTREVISTA A JOAN GIRONA
 | 17/02/2010 
Responsable de l'Àrea de Tecnologia Fructícola de l'IRTA