Entrevistes a persones rellevants del món de l’agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural

Marta Cerdà és doctora en ciències biològiques especialitzada en microbiologia per la Universitat de Barcelona i, des del 2004, investigadora al CReSA-IRTA. Col·labora en els màsters de Biotecnologia Molecular i de Microbiologia Avançada de la Universitat de Barcelona. Actualment la seva recerca està centrada en zoonosis bacterianes incloent resistències antimicrobianes i epidemiologia i control de patògens transmesos per aliments.
ENTREVISTA
 | 06/02/2018 
Des de l’any 2005 Campylobacter spp s’ha convertit en un patogen zoonòtic molt rellevant, responsable de toxiinfeccions alimentàries humanes. Es calcula que, a la Unió Europea, hi ha uns 9 milions de casos anuals. En aquesta entrevista parlem amb Marta Cerdà, investigadora al CReSA-IRTA, sobre com afecta aquest bacteri la producció avícola.
M. Lourdes Reig és Vicerectora de Relacions Internacionals de la UPC
ENTREVISTA
 | 30/03/2016 
Vicerectora de Relacions Internacionals de la UPC
Joan Sanmartín és soci fundador d'Albesa Ramadera
ENTREVISTA
 | 18/03/2016 
Soci fundador d'Albesa Ramadera
Carles Figueras és administrador de Gamba i Peix de Palamós
ENTREVISTA
 | 03/03/2016 
Administrador de Gamba i Peix de Palamós
Salvador Vergés, fundador de Bas Alimentària i la marca Natrus i guanyador del PITA 2015
ENTREVISTA
 | 24/02/2016 
Fundador de Bas Alimentària
Narciso Pastor Saenz, director de l'ETSEA (UdL)
ENTREVISTA
 | 16/02/2016 
Director de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA)