Entrevistes a persones rellevants del món de l’agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural

Marta Cerdà és doctora en ciències biològiques especialitzada en microbiologia per la Universitat de Barcelona i, des del 2004, investigadora al CReSA-IRTA. Col·labora en els màsters de Biotecnologia Molecular i de Microbiologia Avançada de la Universitat de Barcelona. Actualment la seva recerca està centrada en zoonosis bacterianes incloent resistències antimicrobianes i epidemiologia i control de patògens transmesos per aliments.
ENTREVISTA
 | 06/02/2018 
Des de l’any 2005 Campylobacter spp s’ha convertit en un patogen zoonòtic molt rellevant, responsable de toxiinfeccions alimentàries humanes. Es calcula que, a la Unió Europea, hi ha uns 9 milions de casos anuals. En aquesta entrevista parlem amb Marta Cerdà, investigadora al CReSA-IRTA, sobre com afecta aquest bacteri la producció avícola.
Josep M. Monfort Bolívar és director general de l'IRTA
ENTREVISTA
 | 28/01/2016 
director general de l'IRTA
Jeroni Castell és xef i propietari del restaurant Les Moles (Ulldecona)
ENTREVISTA
 | 05/01/2016 
Xef del restaurant Les Moles (Ulldecona)
Anna Escoda és responsable de Transferència Tecnològica del Barcelona Supercomputing Center
ENTREVISTA
 | 09/12/2015 
Responsable de Transferència Tecnològica del Barcelona Supercomputing Center
Òscar Jové Farreres és ramader i empresari agrícola
ENTREVISTA
 | 25/11/2015 
Ramader i empresari agrícola
Xavi Silva és codirector general i un dels socis fundador d'Hemav
ENTREVISTA
 | 27/10/2015 
Codirector general i soci fundador d'Hemav