Entrevistes a persones rellevants del món de l’agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural

Marta Cerdà és doctora en ciències biològiques especialitzada en microbiologia per la Universitat de Barcelona i, des del 2004, investigadora al CReSA-IRTA. Col·labora en els màsters de Biotecnologia Molecular i de Microbiologia Avançada de la Universitat de Barcelona. Actualment la seva recerca està centrada en zoonosis bacterianes incloent resistències antimicrobianes i epidemiologia i control de patògens transmesos per aliments.
ENTREVISTA
 | 06/02/2018 
Des de l’any 2005 Campylobacter spp s’ha convertit en un patogen zoonòtic molt rellevant, responsable de toxiinfeccions alimentàries humanes. Es calcula que, a la Unió Europea, hi ha uns 9 milions de casos anuals. En aquesta entrevista parlem amb Marta Cerdà, investigadora al CReSA-IRTA, sobre com afecta aquest bacteri la producció avícola.
Raquel Clavell, responsable de Cervesa Sant Jordi, és llicenciada en biotecnologia i psicologia
ENTREVISTA
 | 08/09/2015 
Cervesa Sant Jordi – Premi PITA 2014
Pere Castells és cap de coordinació del projecte de la Unitat Bullipèdia a la UB
ENTREVISTA
 | 22/07/2015 
cap de coordinació del projecte de la Unitat Bullipèdia a la Universitat de Barcelona
Joan Josep Royo Cabanes és el president de la Confederació Catalana de la Fusta
ENTREVISTA
 | 11/07/2015 
president de la Confederació Catalana de la Fusta
Verònica Pérez Bayerri és cap comercial i sòcia de Deltacactus
ENTREVISTA
 | 29/06/2015 
cap comercial i sòcia de Deltacactus
Anna Garriga és professora d'Economia de la Universitat de Girona. Autor: Àngel Font
ENTREVISTA
 | 07/05/2015 
Professora d'Economia de la Universitat de Girona. Medalla de la Pesca catalana 2014