Entrevistes a persones rellevants del món de l’agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural

Ramon Ribot és Enginyer tècnic agrícola, especialitat en horta i fruita. Va ser gerent de la Cooperativa Conca de la Tordera fins a finals de 2015, moment en que es va jubilar, tot i que continua col·laborant amb la cooperativa.
ENTREVISTA
 | 18/05/2018 
La Cooperativa de la Conca de la Tordera es dedica a la producció i distribució de tot tipus de fruites i verdures de temporada com cogombre, carbassó, enciam o coliflor a les zones de l’Alt Maresme i La Selva. El seu producte estrella és el Tomàquet de Penjar, del qual se’n comercialitzen 1.300 tones cada any, i que es distingeix per la seva mida, color, aroma i grau de maduració.
Ramon Ribot és Enginyer tècnic agrícola, especialitat en horta i fruita. Va ser gerent de la Cooperativa Conca de la Tordera fins a finals de 2015, moment en que es va jubilar, tot i que continua col·laborant amb la cooperativa.
ENTREVISTA
 | 18/05/2018 
Membre de la Cooperativa Conca de la Tordera
En Jaume Casadesús Brugués és Dr. en Biologia i Enginyer Informàtic. Després de treballar a la Universitat de Barcelona, l’any 2001 va entrar a formar part de l’IRTA. Actualment és el Cap del Programa d’Ús Eficient de l’Aigua en Agricultura. Està especialitzat en l’adaptació de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (TICs) per a atendre reptes de l’agricultura i el medi ambient. La seva línia de recerca actual consisteix en la supervisió i control automatitzats del reg integrant sensors d’aigua al sòl i simulació de la demanda hídrica dels cultius.
ENTREVISTA
 | 18/03/2018 
Cap del Programa Ús Eficient de l’Aigua en Agricultura de l’IRTA
Marta Cerdà és doctora en ciències biològiques especialitzada en microbiologia per la Universitat de Barcelona i, des del 2004, investigadora al CReSA-IRTA. Col·labora en els màsters de Biotecnologia Molecular i de Microbiologia Avançada de la Universitat de Barcelona. Actualment la seva recerca està centrada en zoonosis bacterianes incloent resistències antimicrobianes i epidemiologia i control de patògens transmesos per aliments.
ENTREVISTA
 | 06/02/2018 
Researcher Animal Health Program (CRESA – IRTA)
Gabriel Anzaldi, cap de la Unitat de Sistemes de Gestió Intel·ligents d’Eurecat (membre de Tecnio) i gerent de la seu d’Eurecat a Lleida. Font: Eurecat
ENTREVISTA
 | 28/12/2017 
Cap de la Unitat de Sistemes de Gestió Intel·ligents d’Eurecat (membre de Tecnio)
Ramón Carné és el president de l’Associació catalana de Comunitats de Regants (ACATCOR)
ENTREVISTA
 | 17/10/2017 
President de l’Associació Catalana de Comunitats de Regants (ACATCOR)
Arnau Queralt i Bassa
ENTREVISTA
 | 22/09/2017 
Director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS)
Jordi Capdevila és enginyer tècnic agrícola i un dels quatre germans que porta l'explotació agrícola i ramadera Sargaire i la marca Carn Sargaire.
ENTREVISTA
 | 19/07/2017 
Directiu Carn Sargaire
Oriol Rovira és el xef del restaurant Els Casals, vinculat a l'explotació familiar de Cal Rovira
ENTREVISTA
 | 26/06/2017 
Xef d'Els Casals
Marc Solé de Cal Peretò
ENTREVISTA
 | 07/06/2017 
Cap de Cal Peretó
Carme Ruscalleda, xef i empresària al capdavant dels restaurants Sant Pau. Autor: Carles Allende
ENTREVISTA
 | 11/05/2017 
Xef i empresària al capdavant dels restaurants Sant Pau