Entrevistes a persones rellevants del món de l’agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural

ENTREVISTA 10/08/2018
Octavi Quintana-Trias
“La prioritat de PRIMA és entendre els lligams entre l’aigua, l’agricultura i l’alimentació i promoure’n una gestió integrada”
ENTREVISTA 27/07/2018
Tristram Stuart i Carina Millstone
“A Catalunya tenim el privilegi de treballar amb organitzacions molt desenvolupades i actives”
ENTREVISTA 12/07/2018
Albert Sala
“La jardineria sostenible sorgeix de la idea de fer parcs i jardins amb espècies adaptades al nostre medi per estalviar recursos externs”
ENTREVISTA 29/06/2018
José T. Esquinas
"Hem de protegir les varietats locals precisament perquè tenen un valor incalculable"
ENTREVISTA 15/06/2018
Quiònia Pujol i Òscar Mogilnicki
“Haver aconseguit la primera cervesa a Catalunya que porta el segell de proximitat ha estat un somni fet realitat”
ENTREVISTA 09/05/2018
Alfons Vázquez Obiols
“En el nou Reglament es proposarà la prohibició de l’ús preventiu de pinsos medicamentosos”
ENTREVISTA 18/05/2018
Ramon Ribot
“Encara és possible diferenciar noves línies de producte autòcton català de temporada quant al gust, olor i conservació”
ENTREVISTA 18/03/2018
Jaume Casadesús
"La recerca, la innovació i la transferència del coneixement, claus per a millorar l’ús de l’aigua en l’agricultura"
ENTREVISTA 06/02/2018
Marta Cerdà
“Amb millores en la bioseguretat es pot reduir un 40% la prevalença de Campylobacter en granges de broilers”
ENTREVISTA 28/12/2017
Gabriel Anzaldi
“Amb SimulaReg, pots millorar les teves estratègies de reg veient-ne abans els resultats i comparant-les amb les d’un expert”
ENTREVISTA 17/10/2017
Ramón Carné
“La majoria de Comunitats de Regants de Catalunya són molt bones gestores de l’aigua“
ENTREVISTA 22/09/2017
Arnau Queralt i Bassa
“Els ramaders, agricultors i pescadors són cabdals per garantir l’alimentació al nostre país”
ENTREVISTA 19/07/2017
Jordi Capdevila
"Hem aplicat tota la innovació que teníem al nostre abast per fer un producte molt diferenciat"
ENTREVISTA 26/06/2017
Oriol Rovira
"L'adaptació als canvis sempre passa per reconèixer la pròpia identitat"
ENTREVISTA 07/06/2017
Marc Solé
"La majoria dels canvis en la nostra explotació han estat provocats per demandes del mercat"
ENTREVISTA 11/05/2017
Carme Ruscalleda
"La cuina és un dinamitzador econòmic i cultural"
ENTREVISTA 28/04/2017
Paul Soto
"Hem de fer la tecnologia més accessible per a pimes, joves i altres col·lectius"
ENTREVISTA 06/04/2017
Pere Castells Esqué
"Sóc molt partidari del plaer. El plaer de cultivar els aliments, cuinar-los i gaudir-los"
ENTREVISTA 25/03/2017
Miquel Pujol Palol
"Uns farratges de qualitat i ben fets estalvien costos i fan produir més"
ENTREVISTA 27/01/2017
Marcel·lí Torras
"La millora de la gestió de la fertilització tot just comença i ha d'anar acompanyada d'un teixit tècnic"
ENTREVISTA 22/11/2016
Miguel Ángel Mateo Mínguez
"Els aiguamolls i les praderies marines capturen i segresten el carboni entre 10 i 30 vegades millor que un bosc tropical"
ENTREVISTA 23/09/2016
Mª Carmen Vidal Carou
"La carn constitueix la millor de les fonts de ferro en una dieta saludable"
ENTREVISTA 05/07/2016
Carles Luz
"La fusta és un recurs natural del municipi que podem aprofitar en el nostre benefici"
ENTREVISTA 21/06/2016
Olga Martín Belloso
"Afortunadament la relació entre la universitat i l'empresa és cada vegada més estreta"
ENTREVISTA 24/05/2016
José Luis Rodríguez
"El nostre projecte empresarial va néixer amb un objectiu social"
ENTREVISTA 03/05/2016
Reyes Pla Soler
"Publicacions com el Dossier Tècnic tenen incidència sobre el teixit productiu i contribueixen al desenvolupament del sector primari i l'àmbit rural"
ENTREVISTA 27/04/2016
Emilia Vila
"Guanyar el Premi Ruralapps ha estat molt important perquè és un segell de qualitat i confiança"
ENTREVISTA 13/04/2016
Francesc Domingo
"Consultar el Mapa de sòls pot permetre un estalvi substancial quan es realitzen analítiques"
ENTREVISTA 30/03/2016
M. Lourdes Reig
"El Dossier Tècnic és un espai de trobada entre la ciència i els sectors productius"
ENTREVISTA 18/03/2016
Joan Sanmartín Suñer
"En ramaderia encara queda molt per innovar i tecnificar"