Altres cursos, seminaris o jornades, que s'ofereixen des del DARP

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA Sta. Coloma de Farners, del 17 d’octubre al 21 de novembre de 2018

Presentació de projectes de jardineria amb Photoshop

Curs pràctic destinat preferentment als professionals de la jardineria que en algun moment de la seva feina necessiten treballar amb fotografies i imatges, i especialment a aquells que es dediquen al disseny de jardins o al paisatgisme i volen millorar la presentació dels seus projectes. Photoshop és un programa especialitzat en l’edició d’imatges. És molt complert i àmpliament utilitzat des de fa anys, degut a la seva versatilitat, facilitat d’ús i gran ventall d’eines disponibles per editar i retocar les imatges. Permet millorar notablement els projectes de disseny fent que les presentacions adquireixin un aspecte molt més realista. L'utilitzen professionals de diferents sectors, però sobretot els del món de la imatge, com fotògrafs, dissenyadors web o dissenyadors gràfics, entre d’altres. Amb els anys el programa ha anat incorporant diverses millores i eines d’edició, que resulten més intuïtives i fàcils d’utilitzar.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA del Pirineu (Bellestar), del 5 de novembre de 2018 al 10 de gener de 2019

Curs de Ramaderia Boví de Llet. 5ena. edició

Aquest curs va adreçat als joves que es volen incorporar al món del boví de llet i també pot ser d’interès per a tothom que vulguin actualitzar i compartir coneixements i opinions.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA del Pirineu (Bellestar), de l’1 d’octubre al 10 de desembre de 2018

Curs de Ramaderia Boví de carn. 5ena. edició

Aquest curs va adreçat als joves que es volen incorporar al món del boví de carn i també pot ser d’interès per a tothom que vulguin actualitzar i compartir coneixements i opinions.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA del Pirineu (Bellestar), del 14 de gener al 18 de febrer de 2019

Curs de Pastures i Pasturatge. 3a. edició

Aquest curs va adreçat als joves que es volen incorporar al sector de la ramaderia i també pot ser d’interès per a tothom que vulguin actualitzar i compartir coneixements i opinions.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

EA del Pirineu (Bellestar), del 15 al 19 d’octubre de 2018

Tecnologia Bàsica d’Elaboració de Formatges

Aquest curs forma part del programa d’activitats de formació contínua per al sector formatger artesà de Catalunya, que ha de permetre la qualificació dels professionals del sector. S’adreça a principiants interessats a adquirir els conceptes bàsics per iniciar-se en aquesta activitat.