Altres cursos, seminaris o jornades, que s'ofereixen des del DARP

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Escola Agrària del Solsonès, 17 d’abril

Com millorar la teva relació amb el client

L’objectiu d’aquest curs semipresencial és donar-te eines i recursos per millorar els resultats de la teva activitat comercial en l’àmbit agrari. Aprendràs diferents estratègies per a desenvolupar satisfactòriament tot el procés de venda i, d’aquesta manera, millorar també la teva relació amb els clients. Treballarem diferents tècniques que et permetran saber com relacionar-te amb el client i com conèixer i identificar les seves necessitats i motivacions. Finalment, aprendràs a argumentar i adaptar la teva oferta a aquestes necessitats i gestionar les objeccions del client per aconseguir culminar el procés de venda de forma satisfactòria.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Barcelona, 12 i 23 d’abril de 2018

Els additius a la indústria alimentària

La polèmica sobre l’ús dels additius alimentaris és un tema recurrent que preocupa a tothom. Són tant perillosos? Són tant necessaris? En aquest curs coneixerem les necessitats del seu ús així com els seus avantatges i riscos. Aprofundirem en el coneixement de cada grup i els seus integrants més característics.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Escola Agrària de Mas Bové (Constantí), del 9 al 30 de maig de 2018

Comerç electrònic i màrqueting digital

La venda en línia és una forma de negoci que neix amb Internet com a canal de venda alternatiu als tradicionals. Aquesta modalitat ens permet arribar a potencials compradors d’arreu del món, mitjançant un gran ventall de dispositius i eines tecnològiques que redueixen de manera molt significativa la infraestructura que seria necessària per altres vies. Durant aquest curs explicarem com afrontar l’estratègia digital, analitzar el mercat actual, planificar una campanya comercial, utilitzar les noves xarxes socials i eines 2.0 i crear el nostre comerç electrònic.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Barcelona, 9, 11, 24 i 25 d’abril 2018

Estudis per a investigar l’acompliment dels criteris del Reglament CE 2073/2005 (Annex II) durant la vida útil dels productes

Tot i que l’Annex lI del Reglament CE 2073/2005 determina quins són els estudis per a investigar l’acompliment dels criteris microbiològics durant la vida útil dels productes, una part prou important dels estudis que circulen pel nostre país (sovint mal anomenats estudis de vida útil) no segueixen aquella previsió legal ni tampoc allò que determina la doctrina científica internacional i que representa la base sobre la qual es redacta la normativa tècnica de referència. Aquest curs ofereix el coneixement científic necessari per a poder interpretar, i fins i tot realitzar, estudis segons aquest Annex, sovint poc consultat, mal entès i pitjor aplicat.

$ARSEC_IMAGE-ACCESS_FILE.ARSEC_IMAGE_LANG-ALT.getData()

Curs 2018/2019. Oferta de les escoles agràries.

Formació Professional

Les escoles agràries són centres públics de formació professional del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Ofereixen la formació més completa en professions i activitats del món rural: activitats agràries, jardineria, forestal, indústries alimentàries, activitats fisicoesportives al medi natural, activitats eqüestres.